Femeia a sunat curierul ca să dea un colet, dar n-a durat mult până când acesta a ajuns la ușa ei și a luat pachetul sigilat. Pe drum, bărbatul a auzit niște zgomote ciudate. S-a oprit, iar când a desfăcut pachetul a înlemnit! Uite ce era în sacii negri de plastic

O femeie din China a sunat la o firmă de curierat local ca să trimită un colet. Curierul a ajuns la adresa indicată, a ridicat coletul, dar nimic nu i-a dat de bănuit ce avea să i se întâmple.

În timpul călătoriei, curierul a observat că pachetul misterios pe care femeia îl dăduse începe să se miște, iar din interior se auzeau zgomote, ca și când cineva ar fi plâns. Curierul a hotărât să desfacă pachetul și a simțit că i se face rău. În interior, era înfășurat un copil nou-născut, băgat în mai multe pungi de plastic negre.

Imediat, bărbatul a anunțat autoritățile. Nou-născutul a fost dus la spital unde a primit îngrijirile necesare. Acum, bebelușul este într-o stare stabilă.

bebe

Între timp, mama copilului, o femeie de 24 de ani, a fost arestată de poliție pentru că și-a abandonat copilul.

Incidentul a devenit rapid una dintre cele mai discutate povești, iar cei mai mulți cer ca pedepsele să fie mai aspre în astfel de cazuri.

„Ce femeie fără inimă, ar trebui ea să fie înfășurată în pungi de plastic negre și lăsată să moară afară, sub soare”, a scris un internaut pe o rețea socială.

 

Sursa: shanghaiist.com

 

loading...
loading...