Fata a murit la numai TREI SĂPTĂMÂNI după nuntă. Dar abia după înmormântare soțul a intrat pe blogul ei și a înțeles ceva UIMITOR. Uite ce se întâmplase cu SOȚIA LUI

Meghan Baker și Adam Warner au fost întotdeauna perechea ideală și un exemplu pentru prietenii lor. Toate amicele lui Meghan o invidiau sincer pe fată dintr-un motiv cât se poate de simplu: ea și iubitul ei își găsiseră sufletele pereche!

Dar din nefericire bucuria lor nu a durat prea mult, pe când avea 28 de ani fata a fost diagnosticată cu cancer mamar.

La un an de la aflarea diagnosticului, fata a început să scrie un blog unde descria în detaliu modul în care se luptă cu această boală crudă. Deși simțea că va pierde lupta, Meghan era foarte pozitivă în mesajele pe care le împărtășea cu prietenii ei virtuali. Le trimitea mesaje pline de speranță, acest lucru chiar și după tratamentul cu chimioterapie și mastectomie.

Una dintre scrisorile de pe pagina fetei era una foarte specială, ea conținea o listă cu 30 de lucruri pe care dorea să le facă în timpul vieții. Primul punct pe lista ei era să se căsătorească cu iubirea vieții sale, Adam.

La foarte scurt timp după înmormântare, Adam a deschis blogul lui Meghan și i-a informat prietenii despre tot ce s-a întâmplat cu ea. Tot atunci le-a promis, de fapt a jurat, că va îndeplini întreaga listă de dorințe ale iubitei sale.

Pevestea lor tragică de dragoste a devenit virală.

b1

loading...
loading...