Făceau curat în casa bunicilor dar au găsit un seif ascuns. N-au putut să-l deschidă, dar au chemat un lăcătuș care l-a spart. Ce au găsit acolo nu-și puteau imagina niciodată. Galerie foto incredibilă a comorii secrete

Un utilizator al rețelei de socializare Reddit are o poveste fantastică pe care a spus-o pe internet. este vorba despre o comoară secretă descoperită în timp ce făcea curat în casa bunicilor lui.

Totul a început cu o ușă care arăta inocent, ușa dădea înspre un dulap de sub scări. Dulapul arăta și el inofensiv, nu prea părea locul unde cineva ar ascunde o comoară secretă. dar după ce au scos covorul, au văzut că sub el se ascundea ceva.

Era un seif vechi, au încercat toate cifrele care reprezentau datele de naștere ale familiei, dar nu a avut noroc. Așa că a chemat un lăcătuș care, după multe încercări a reușit să forțeze seiful care era extrem de vechi.

Ce au găsit? Bani, bancnote cam rupte, dar pe lângă asta au mai găsit și tot felul de saci și cutii, fiecare conținând altceva. Erau și multe monede, un cufăr cu ceasuri și bijuterii, iar unele descoperiri sunt unice și probabil că valorează mulți bani.

Iată mai multe imagini:

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p7

p8

p9

p10

p11

p12

p13

p14

p15

CITEȘTE ȘI: A scos bani de la bancomat, dar pe o bancnotă era scris de mână, cu pixul, un mesaj misterios, s-a dus imediat acasă și a căutat, când a aflat un secret vechi de peste 100 de ani. Ce scria pe bancnotă, povestea ei a ajuns la știri

Claire Carney, în vârstă de 44 de ani, a fost uimită atunci când a scos bani de la un bancomat din Norwich și a văzut că pe o bancnotă era scris ceva straniu cu pixul.

Întâmplarea a făcut ca pe bancnota respectivă să apară numele unui soldat care fusese ucis în Primul Război Mondial, John Hodgson, alături de detaliile legate de regiment, dar și vârsta la care a fost ucis, totul pe o bancnotă de 10 lire sterline.
Cum a ajuns acasă a căutat pe Google mesajul ciudat și a dat de un site istoric care povestea despre rolul remarcabil pe care l-a avut soldatul Hodgson în cadrul războiului. Potrivit acelui site, John Hodgson s-a născut pe data de 19 decembrie 1894.

În anul 1915, brigada lui a mers pe mare către Egipt, apoi au staționat pe insula Lemnos, pe 4 august. Batalionul a ajuns în cele din urmă pe coasta Gallipoli, pe 8 august, dar au fost bombardați, dar acest soldat a dispărut și a fost considerat mort la data de 9 august 1915, avea doar 21 de ani.

Claire are, totuși, o ipoteză, ea crede că, de fapt, mesajul de pe bancnotă este un omagiu adus în memoria sa, femeia a mărturisit: ,,Poate că persoana care i-a scris numele nu a vrut ca lumea să uite de sacrificiul lui suprem”.

o1

o2

 

loading...
loading...