„Eu am știut că moare. Nu mai pot să mai trăiesc, mă duc după ea…” Geta, mama Denisei, cu sufletul în agonie, spune tot! „Mi-a zis în vis că Dumnezeu o vrea la el și…” Ce vise premonitorii a avut și tragedia prin care trece acum

Mama Denisei Răducu a acordat primul interviu după ce și-a îngropat fiica. Geta Dovleac este dărâmată de durere și își strigă durerea de mamă: ,,Iubita mea, frumoasa mea, ai făcut facultatea degeaba. Ai luat casa degeaba. Nu pot să mai trăiesc, mă duc dupa ea…”

Se spune că nu există o durere mai mare decât aceea a unui părinte care își pierde copilul, Geta, mama Denisei trăiește ceea ce pare, pentru ea, o tragedie de neîndurat, pare că nu reușește să mai dea un sens vieții și își jelește zilnic fiica la cimitir.

Iată cuvintele sfâșietoare ale mamei: ,,Frumoasa mea, fetita mea, mi-ai facut facultate degeaba, fata mea. Ai lua casa degeaba, fata mea. Fetita mea, iubita mea, ce ma fac eu fara tine. Te rog din suflet sa imi mai apari in vis si invata-ma ce trebuie sa stiu. Adelina zice ca dupa ce fac pomana sa ma duc la ea. Nu ma duc, ca nu imi place in Spania, Nu ma duc fetita mea, o sa vin la tine. Raman aici”.

Geta Dovleac a mai vorbit și despre visele premonitorii pe care le-a avut în perioada în care artista se afla pe patul de moarte: ,,Mi-a murit cel mai bun copil, cel mai frumos. L-am visat pe taticul meu pana sa moara si imi spunea «Lasa, tata, ca o sa scapi si din asta.». Si eu i-am zis sa ma ia pe mine, sa nu o ia pe el. Si el mi-a zis ca Dumnezeu o vrea pe ea. Am visat apoi un om batran cu barba si l-am intrebat de ce, de ce fata mea sa moara la 27 de ani? Si mi-a zis ca ce… Sfanta Parascheva n-a murit la 27 de ani? Eu oricum am avut mereu premonitii. La cateva zile dupa, Denisa a murit.

Eu am stiut ca moare, am stiut ca moare de cand am vazut markerii. Eu de aia ma jeleam si plangeam. La Sf. Luca ii faceau morfina, ori morfina ce e? Sa iti ia durerile”

Dorul de copilă și durerea sufletească o fac să se neglijeze complet și să nu își mai ia tratamentul care îi ține boala sub control, fiindcă în trecut și Geta a avut cancer, iar medicamentele o ajută să țină boala care i-a ucis fiica, la distanță.

Femeia mai mărturisește: ,,Ma duc dupa ea, nu vreau sa imi iau tratamentul! E am proteze de sapte ani, la amandoua picioarele si am stat in masina aia de funebre, inghesuita, jos si cand m-am ridicat mi-au sarit amandoua. Eu vreau sa ma duc dupa ea. Mi-e dor de ea, nu pot sa mai traiesc. Imi era frica de nu mai puteam ca o sa isi vomite ficatul, dar nu l-a vomitat. Asa curata si simtia era si cand era bolnava. Mi-a zis «Asa rau imi pare ca sunt bolnava, ca m-am imbolnavit rau si acum te supar si pe tine si pe tata». Eu sunt cea mai terminata femeie de pe lume. Am tablouri peste tot cu ea. M-am uitat si la inmormanatare, mi-au dat multe pastile sa ma linistesc.
Cea mai cuminte fata, cea mai desteapta, se uita in portofelul meu si imi punea bani. Trebuie sa vina crucea sa i-o punem si pe 23 septembrie ii facem de 9 saptamani. Tot nu imi vine sa cred. Cucuveaua dupa mine canta, ca o sa ma duc dupa dansa, o sa ma duc…”.

În același interviu dat pentru o emisiune televizată, Geta a mai vorbit și despre Florin, bărbatul care ar fi trebuit să-i devină soț fiicei sale: ,,Nu stateau impreuna, el statea la Barcelona. Da, l-a iubit. Niciodata nu i-a zis Florine. Bebe, asa ii zicea”.

loading...
loading...