Este sezonul CADOURILOR și toți umblăm să ne cheltuim salariile pe lucruri. Dar nu o întreci pe această femeie care a cheltuit o AVERE pe CADOUL de Crăciun- 50.000 de dolari. E uimitor ce a făcut cu ei

Un user al site-ului imgur a postat pe rețeaua socială că dacă primește câte un ”thumbs up” (like) la postarea lui va dona 1$ per like unei organizații la alegere.

Acesta nu a strâns foarte multe likeuri și totuși a donat 50.000 de dolari unui spital de copiii- St. Jude Children’s Research Hospital, care tratează copiii fără să ceară bani familiilor.

n5oqoog

Userul spune că copiii sunt viitorul și că mai mulți ar trebui să facă acest lucru, să ajute, cu cât poate fiecare. Sunt oameni care i-au pus la îndoială integritatea și care au spus că e un fals, că imaginile sunt editate în photoshop doar pentru a culege laude, însă userul a trimis și chitanța și alte dovezi celor care nu voiau să creadă că sunt oameni care intenționează sa facă bine.

tvl1y4x

După ce le-a arătat chitanța, aceștia și-au cerut scuze în public, pe aceeași rețea de socializare. Pe de altă parte, sunt oameni care, i-au luat exemplul acestei persoane și au făcut și ei donații copiilor în nevoie, spunând că gestul ei frumos le-a deschis ochii.

loading...
loading...