Este posibil să tratăm parodontoza fără anestezie?

Boala parodontală, cunoscută și sub numele de parodontoză, este o afecțiune foarte gravă a carei incidenta, din păcate, este în creștere. Pacienții care suferă de temuta boală parodontală ar trebui să urmeze un tratament sigur și eficient, precum și să primească recomandări cu privire la prevenirea recidivei. 

#LifeDentist-ii trag un semnal de alarmă atunci când vine vorba de parodontoză – aproximativ 8 din 10 romani suferă de această afecțiune! Foarte mulți pacienți nu au fost informați, în trecut, cu privire la apariția bolii, iar alți pacienți au primit un diagnostic eronat de boală parodontală atunci când nu era cazul. 

Clinica stomatologică Life Dental Spa este situată central în București și este echipată cu tehnologia ultramodernă a laserului stomatologic – un update în ceea ce privește stomatologia clasică. 

Echipa de medici specialiști Life Dental Spa a reușit in ultimii ani să trateze un număr impresionant de pacienți care sufereau de boala parodontală, precum și să îi învețe să prevină recidiva și să își mențină sănătatea orală. 

Ce este parodontoza?

Boala parodontală este o afecțiune care evolueaza în timp, în lipsa unui tratament, fiind o suferință gingivală care poate duce chiar și la pierderea dinților, cu un puternic impact asupra stării generale de sănătate fizice și psihice.  

Pe fondul unei igiene orale neglijate, depozitele de tartru dentar (piatră dentară), alături de o activitate mult mai intensă a bacteriilor, apare inițial gingivita. Gingivita este inflamația gingiei, aceasta manifestându-se prin niște semne și simptome foarte ușor de observat de către pacient:

 

 • Din roz-pal, gingia devine roșie-violacee 

 

 • Apar sângerări și dureri gingivale 
 • Respirația poate începe să capete un miros neplăcut 
 • Gingia se poate retrage de pe dinți și rădăcina poate deveni expusă în cavitatea orală, motiv pentru care pacientul poate căpăta o hipersensibilitate la alimentele prea reci sau prea calde. 

Odată cu retracția gingivală și cu apariția pungilor parodontale pline cu bacterii dăunătoare, țesutul de susținere al dinților devine din ce în ce mai slăbit, astfel că dinții pot începe să capete un oarecare grad de mobilitate. 

Netratată, gingivita evoluează în parodontoza, iar parodontoza fără tratament duce la pierderea dinților! Alege echipa de medici specialiști Life Dental Spa și ai grijă de sănătatea dinților tăi!

Tratamente fără ace, fără freze și fără durere

Atunci când venea vorba de parodontoza, stomatologia clasică venea cu soluția unor tratamente chirurgicale dureroase, invazive, cu risc crescut de complicații și de recidivă. Astăzi, grație tehnologiei moderne, #LifeDentist-ii sunt pregătiți să ofere tratamente moderne cu ajutorul laserului dentar, NON-CHIRURGICALE! 

Tratamentul parodontozei cu ajutorul laserului are multiple avantaje, printre care se numără:

  • Laserul este minim-invaziv 
  • Laserul NU PROVOACĂ DURERE și de cele mai multe ori NU ESTE NECESARĂ ANESTEZIA 

 

 • Lumina laser are capacitatea de a distruge bacteriile implicate în apariția și în dezvoltarea parodontozei 
 • Efectele sunt vizibile încă de la primele ședințe

 

  • Ședințele sunt de scurtă durată, nu durează mai mult de o oră 

 

 • Rezultatele se mentin pe termen lung 

 

În plus, pacienții care aleg clinica stomatologică Life Dental Spa pentru tratamentul parodontozei cu laserul au parte de consiliere medic-pacient, în cadrul căreia primesc sfaturi personalizate cu privire la cum să prevină recidiva. 

Practic, pacienții învață de la #LifeDentisti cum să elimine factorii nocivi care au dus de la bun început la apariția suferinței gingivale, precum și cum să își îmbunătățească igiena orală și cum să mențină dinții pe arcade pentru mai mult timp

Alege clinica Life Dental Spa și bucură-te de cele mai moderne tratamente fără pic de durere!

loading...
loading...