Erau în vacanță și se jucau pe afară când au găsit o mașină scufundată pe jumătate, într-o mlaștină. S-au uitat înăuntru şi nu le-a venit să creadă ce era acolo! E incredibil ce au găsit în ea

O întâmplare specială a avut loc în Statele Unite ale Americii. Câţiva copiii care se jucau la ţară, într-o zonă mocirloasă, au avut parte de surpriza vieţii când au găsit o maşină de teren scufundată pe jumătate.

Era un Hummer, o maşină folosită de Armata americană în timpul unor exerciţii militare, ce avuseseră loc pe acele meleaguri cu mult timp în urmă. Se pare că soldaţii nu cunoşteau bine zona, au ajuns cu Hummer-ul într-o mlaştină şi n-au mai putut ieşi de acolo. Maşina n-a mai fost “salvată” pentru că daunele erau prea mari şi nu mai avea rost.

Copiii s-au uitat în maşină şi au găsit mai multe hărţi topografice militare, aproape distruse. Spre bucuria lor, în SUV mai era şi o pereche de ochelari.

Sursa: realitatea.net

 

CITEȘTE ȘI: A vrut să salveze un câine înfometat și l-a dus la veterinar. După ce l-a spălat și i-a îngrijit rănile a făcut o descoperire îngrozitoare! Ce animal adusese, de fapt, la cabinet

 

Aceasta este povestea unui animal de companie special, care a fost adoptat fără rețineri de o persoană impresionată de starea în care se afla.

Femeia, din Los Angeles, a văzut un câine înfometat și fricos care rătăcea pe străzile orașului și a decis să-i sară în ajutor. Așa că a cerut ajutorul autorităților locale să-l prindă, după care l-a dus la un veterinar pentru a-i acorda îngrijiri.

Acolo, medicul veterinar i-a îngrijit rănile și l-a spălat, dar când a venit vremea să-l înapoieze proprietarei, i-a spus un lucru care a lăsat-o fără cuvinte!

Câinele pe care îl luase de pe stradă nu era, de fapt, câine. Ci o corcitură de lup, cunoscut și sub numele de lupul-câine.

Animalul a rămas în îngrijirea femeii, până la refacerea completă, după care a fost transferat a un adăpost special.

Sursa: antena3.ro

CITEȘTE ȘI: Bărbatul a mers la animale, s-a apropiat de grajdul din curte, crezând că măgărița tocmai a fătat. Când s-a uitat mai bine ce animal avea, a încremenit pe loc! Ce animal era, de fapt, în grajd

Un caz aparte s-a petrecut într-un mic sat din Albania. Un fermier a avut parte de o descoperire cum rar îți e dat să vezi când a verificat grajdul în care ținea o măgăriță.

Iniţial, a crezut că femela-măgar a fătat, pentru că părea că ascunde ceva, ca şi cum şi-ar proteja puiul. Fermierul s-a uitat mai bine şi a observat că nu avea cum să fie un pui de măgar, pentru că animalul era foarte mare. Când a realizat ce proteja măgăriţa, a încremenit, pur şi simplu: era un lup.

Deși lupul este un animal sălbatic, acesta părea speriat și pașnic. Nu atacase pe nimeni din ferma bărbatului. Imediat, omul a chemat autoritățile, iar lupul a fost eliberat în habitatul lor natural.

Iată în imaginile de mai jos cum era lupul protejat de măgărița grijulie.

loading...
loading...