„Erau 29 de kilograme în el, am încremenit pe loc, așa ceva nu se poate!” Au văzut un animal lung mort pe plajă, când și-au dat seama ce era i-au tăiat imediat burta, dar au rămas șocați de ce au găsit înăuntru. Galerie de groază

Am știut întotdeauna că viața marină și plasticul nu merg bine împreună, și de aceea este mereu tragic să vedem astfel de cazuri. În luna februarie s-a întâmplat ca o balenă cașalot să fie adusă de valuri în sudul Spaniei, iar acum autoritățile au descoperit în sfârșit care a fost cauza morții sărmanului animal. Potrivit ofițerilor regionali, autopsia a arătat ceva șocant: balena înghițise 29 de kilograme de deșeuri din plastic sub forma de pungi de plastic, năvoade, cutii de plastic, printre multe altele. Deșeurile au fost găsite în intestinele și stomacul creaturii.

Reprezentanții „El Valle Wildlife Rescue” au confirmat că e posibil ca balena să fi ingerat prea mult plastic, lucru care i-a cauzat moartea. Aceasta nu este prima dată când o balenă a murit după ce a înghițit prea mult plastic. În 2016, 13 cașaloți de același tip ca cel de acest an au fost găsiți pe o plajă în Germania. Sărmanele viețăți erau pline de deșeuri din plastic și de piese auto.

O pungă de plastic rămâne în sol între 10 și 15 ani, sau chiar mai mult. Când o sticlă de plastic este aruncată în ocean, aceasta se duce la fund și rămâne acolo zeci de ani, dacă nu cumva provoacă moartea animalelor marine ca în acest caz. Iată o parte a conținutului stomacului cașalotului:

male-sperm-whale-beached-spain-2

Și un material video despre acest caz:

CITEȘTE ȘI:

Cu cine a fost înșelată, de fapt, Loredana Chivu?! E incredibil cine e tipa! Te uiți la ea și nu-și vine să crezi! Mihai a scos-o din sărite, motivul e înfiorător…

Imediat după Paște, Loredana Chivu s-a despărțit de iubitul ei, Mihai. Frumoasa blondină a fost înșelată, însă amanta pe care și-a ales-o Mihai seamănă izbitor cu Loredana Chivu. Se pare că noua tânără și Mihai ar avea o relație de câteva luni, iar fata este o cunoștință de-a Loredanei. Vedeta a luat foc atunci când a auzit că era înșelate de luni bune, dar și că toți prietenii lor comuni știau, mai puțin ea.

În plus, se pare că Lore a aflat și cât de urât a vorbit-o față de cea cu care avea o relație pe ascuns, pe lângă acest lucru, prietenii lor nu înțeleg de ce Mihai s-a cuplat cu o femeie care o copiază pe Loredana Chivu la vestimentație, la tatuaje, la pozițiile în care pozează, dar și la look-ul general. Deși inițial tânăra era brunetă, acum s-a vopsit exact ca Loredana Chivu. La fel ca Loredana, și noua „achiziție” a lui Mihai a trecut pe la medicul estetician, pentru a-și mai modifica una, alta…

Conform surselor din anturajul Loredanei Chivu, vedeta nu mai vrea să audă de Mihai, după ce a aflat că a fost înșelată atâta timp de iubit: „Si-a batut joc de ea, a mintit-o. Ii spunea in fata ca o iubeste si el umbla cu altele. Ea muncea ore in sir ca sa castige bani si el avea alte preocupari, se pare. Avea o relatie in paralel cu o alta femeie pe care Loredana o cunoaste. E dezamagita profund si nu vrea sa mai auda de el. Locuiau impreuna, ea i-a strans toate bagajele. Probabil, dupa ce s-a despartit de el, s-a cuplat oficial cu acea tanara”, susțin apropiatele vedetei.

Imediat cum a aflat că a fost înșelată, Lore a anunțat despărțirea pe pagina sa de socializare, dar a și șters fotografiile în care apărea alături de Mihai. Fosta asistentă a publicat pe reţelele de socializare un mesaj cu subînţeles, iar prietenii au luat-o imediat la întrebări: „Este cu alta de câteva luni… să fie fericit! Problema e de ce m-a mințit pe mine când i-am zis clar că nu îl ține nimic lângă mine și că e liber oricând să fie cu cine vrea, cu condiția să fie sincer cu mine”, s-a plâns starleta fanilor curioși să afle de ce este atât de supărată. Ea a explicat că iubitul ei s-a cuplat cu o fată pe care ea o cunoaşte şi pe care ar fi invitat-o în trecut la ziua ei.
Sursa: wowbiz.ro

loading...
loading...