,,Eram fericit că voi avea o fetiță, dar când am văzut-o m-am speriat, nu puteam suporta să mă uit la ea, așa că le-am părăsit, am fugit. Peste 22 de ani m-a făcut să-mi fie rușine. Îmi pare rău că nu știam că e perfectă, e superbă” Uite cum arată acum copilul care îmbătrânea într-o oră cât alții în zece ani

Katya Nezhentseva s-a născut în urmă cu 22 de ani. Boala cu care s-a născut i-a speriat foarte tare familia, mai ales pe tată care a părăsit-o pe ea și pe mama sa, imediat ce i-a văzut chipul. Dar părintele cel crud nu-și putea da seama cum se va transforma viața Katyei.

În urmă cu 22 de ani Irina Nezhentseva a născut-o pe Katya, care nu semăna cu niciun alt copil sănătos. După travaliu, familia a împietrit. Tatăl a spus că nu-l poate suporta pe copil, așa că și-a abandonat noua familie.

k1

Medicii au observat că pielea ei nu arăta bine, chipul fetiței era plin de riduri. Apoi medicii au descoperit că pielea Katyei îmbătrânea cu fiecare oră care trecea, fata a fost diagnosticată cu o boală rară numită progeria, care cauzează îmbătrânire prematură.

Atunci când tatăl a plecat, Irina a avut grijă singură de Katya, medicii îi dădeau fetei de trăit un an, iar mama dorea să îi ofere fiicei dale cea mai frumoasă copilărie din lume. Dar Katya a supraviețuit!

k2

Puteți vedea cum arată ea acum în imaginea de mai jos. Nu a murit, iar mama ei a încercat să îi construiască o viață normală, în ciuda faptului că toți copiii își băteau joc de ea. Katya a decis să plece, și-a spus sieși: ,,Mă tot întrebam ce am făcut ca să merit asta. Dar nu am găsit niciun răspuns. Apoi m-am gândit că i-aș putea câștiga pe oameni nu cu fața mea ci cu cunoștințele mele, cu inteligența, cu farmecul și cu bunătatea mea. Sunt sigură că cel mai important lucru la o persoană este sufletul”.

k6

Și viața ei s-a schimbat imediat: ,,M-am acceptat și am învățat cum să mă iubesc. Gândiți-vă. Sunt doar 20 de oameni ca mine în toată lumea! Asta chiar că e interesant!”. Atunci când a început să înțeleagă asta, a început să își facă prieteni. Peste câțiva ani s-a căsătorit și a avut un copil sănătos, care nu i-a moștenit boala.

k3

Katya a declarat: ,,Mă simt atât de bine. Doar încrederea de sine m-a ajutat să trec prin toate greutățile pe care le-am înfruntat. Iar acum eu și soțul meu am fost răsplătiți cu o fiu frumos. Ce poate fi mai bun decât asta?” Katya este unică fiindcă nu a lăsat boala să-i distrugă viața și a ales conștient să fie o persoană pozitivă!

Iată mai multe imagini:

k4

k5

k7

k8

k9

k10

Sursa: Vorply

loading...
loading...