“Era SÂNGE PESTE TOT”- Scenele care i-au îngrozit pe trecători. Ce pățește această tânără, în plină stradă, și nimeni nu o ajută

O tânără din Londra a făcut un experiment social pe străzile metropolei. Aparent, tinerei îi vine menstruația în plină stradă și o ia complet prin surprindere.

Jenată de situație și de faptul că îi curgea sânge, femeia începe disperată să ceară pe stradă un tampon sau un absorbant.

Trebuia să îmi înceapă menstruația pe 20, nu pe 15. Voi bărbații nu știți cum este, nu treceți prin așa ceva, sunteți foarte norocoși, noi trecem în fiecare lună” spune femeia, rușinată, pe stradă.

61842758

Momentul care i-a șocat pe trecători este cel în care femeia se plânge de crampe, se pune în genunchi și aparent, începe să îi curgă sângele menstrual.
Oamenii se uitau îngroziți și dezgustați și nimeni nu s-a oferit să o ajute pe tânără. O singură femeie de pe stradă s-a dus la ea și a ajutat-o.

Filmulețul este un experiment social, creat de Trollstation, un grup de tineri cunoscut pentru farsele celebre de pe Youtube, conform Metro. Aceștia au vrut să arate cum reacționează oamenii atunci când unei femeii îi vine menstruația. În urma clipului, utilizatorii de pe internet au reacționat vehement.

Sursa

loading...
loading...