Era la un pas să se ÎNSOARE, când a fost RĂPIT de la propria nuntă. Invitații au avut un ȘOC când au văzut cine L-A FURAT pe mire! E INCREDIBIL ce a urmat!

La o nuntă din India, mirele a fost răpit sub amenințarea armei, de fosta iubită, cu puțin timp înainte să jure credință unei alte femei, scrie The Independent.

Ashok Yadav era pe punctul de a schimba jurămintele cu viitoarea lui soție, în regiunea Uttar Pradesh din India, când o mașină a oprit în apropierea locului în care urma să aibă loc evenimentul, iar bărbatul a fost luat pe sus sub amenințarea unei arme de fosta lui iubită, care era însoțită de alți trei bărbați.

Potrivit India Today, mirele a fost urcat cu forța în mașina care a plecat apoi în trombă.

Mirele ar fi cunoscut-o pe fosta lui iubită într-o clinică medicală, unde lucrau amândoi, și aveau planuri de căsătorie. Însă familia lui s-a împotrivit și i-a aranjat o căsătorie cu o altă femeie. Potrivit rudelor acestora, bărbatul și-a acceptat soarta și a rupt legăturile cu fosta iubită, fiind gata să se însoare.

Cu toate acestea, surse din poliție susțin că răpirea a fost una fictivă și că cei doi, mirele și fosta lui iubită, au fugit împreună pentru a se căsători în secret.

Sursa: Antena3

loading...
loading...