Era grav bolnavă la 5 ani și voia să moară, dar după ce a căzut 9 metri a spus că a vizitat RAIUL

La vârsta de 5 ani Annabelle Beam a fost diagnosticată cu două probleme de mobilitate care au lăsat-o pe micuța din Texas într-o stare de durere constantă, și au făcut-o să meargă la spital de atât de multe ori încât a ajuns ca acesta să îi fie la fel de familiar ca și propriul cămin.

Ambele boli îi amenințau viața fetiței făcând să îi fie aproape imposibil să ducă o viață normală. La un moment dat, Annabelle chiar i-a spus mamei sale că vrea să moară.

Apoi, pe când Annabelle avea 9 ani și se juca într-un copac uriaș care se afla în apropierea casei sale. În acel moment fetița a căzut 9 metri în jos și a aterizat în cap. Annabelle a spus că știe că a fost lovită, apoi a ,,vizitat raiul și a stat în poala lui Iisus”.

Din păcate, fetița s-a lovit foarte tare la cap, de trei ori, în timp ce cădea, iar cei de la ambulanță au transportat-o la spitalul pentru copii din localitate.

Toți se temeau de ce era mai rău, cunoscând și bolile pe care le avea deja, dar fetița nu numai că a supraviețuit, dar a fost și complet vindecată de celelalte două suferințe ale sale. Annabelle era complet sănătoasă.

Doctorul care a tratat-o nu i-a putut explica vindecarea miraculoasă și a spus că pare că cineva a avut mare grijă de ea. Povestea lui Annabelle a fost transpusă într-o carte, iar acum există și un film cu titlul Miracles From Heaven (Miracole din cer).

anna-1

 

loading...
loading...