Emil Rengle, umilit! Si-a cerut iubita de sotie si a pupat-o, dar ea s-a scarbit:

Devenind câștigătorul celui de-al optulea sezon de la “Românii au talent”, viața lui Emil Rengle s-a schimbat! Îndrăgitul dansator e mai aproape să își îndeplinească visul de a-și pune în scenă un spectacol inedit. Și… se pare că și dragoste lucrurile merg bine. Prezent la un show, Emil Rengle i-a făcut o super declarație de dragoste cunoscutei bloggerițe Mimi.

Emil Rengle, sărut pasional cu Mimi
La aproape o lună de când a luat trofeul de la “Românii au talent”, Emil Rengle a participat la YouStars alături de mai mulți artiști, printre care s-a numărat și bloggerița Mimi. La un moment dat, îndrăgitul coregraf a mărturisit în fața a sute de oameni că vrea să-i facă o declarație de iubire specială focoasei șatene. La final, celebrul dansator i-a furat un sărut pasional vedetei.

“În această seară, am să-i declar dragostea lui Mimi”, și-a început Emil Rengle mărturisirea.

Mimi a fost extrem de surprinsă când a auzit, deși între ea și dansator există o chimie foarte interesantă.

“Mimi, te poftesc aici. Te rog să te așezi pe această boxă. Sau… mă rog, stai față în față cu mine, cum simți.”, a continuat câștigătorul de la “Românii au talent” 2018.

“Ah, trebuie să mă ridic și în picioare… Să mă așez?”, a reacționat Mimi.

Mulțimea era în delir, iar o gașcă mare de tineri scandau ca ei să devină soț și soție.

“Vreți să ne căsătorim? Și eu vreau, dar lui îi plac femeile. Și nu numai…”, a spus Mimi. “Băi, e clar că declarația asta va fi cea mai modernă! Eu sunt pe tocuri, ea în adidași.

Mimi, știi că de atunci, de când am făcut noi primul vlog împreună, care a fost ăla? De când te-am cunoscut, te-am pus să te dezbraci în acest clip. Și asta pentru că, de când ai pășit în sala de dans, Mimi, mi-ai furat nu doar mințile, dar și inima”, a mărturisit Emil Rengle.

“Era o piesă, «Six o’clock». Așa… Uau!”, a comentat bloggerița.

“Chiar dacă la început nu știam cum o să fie cu noi, pentru că tu erai în Londra, acum, că ești în România și acum, că recent, s-a întâmplat ceva între noi. Ce s-a întâmplat? Știți ce s-a întâmplat? Că ne-am pupat pe un live, vreau să îți spun că te iubesc foarte mult, Mimi. Și aș vrea ca această seară să fie începutul unei relații în care noi doi să cucerim Internetul, să cucerim România și apoi să cucerim lumea! Mimi, te iubesc!”, a încheiat câștigătorul de la “Românii au talent”, sezonul opt.

“Și încă nu știi!”, l-a întrerupt Mimi categorică.

În imaginile de mai jos, se vede că Mimi nu a fost tocmai încântată de sărutul dansatorului celebru… sau… poate că lupta cu sentimentele sale și e nehotărâtă dacă să îl accepte pe Emil Regle în calitate de iubit, avât în vedere că el este bisexual.

loading...
loading...