Elevă umilită în clasă de un coleg, în Maramureș. Tânărul și-a bătut joc de ea de față cu toată lumea, a înjosit-o, au filmat-o și a pus imaginile pe internet. Clipul care a îngrozit România

Totul s-a petrecut în Maramureș, aici, într-o sală de clasă ca atâtea altele din România, o elevă a fost grav umilită de către un coleg, însă niciun alt coleg nu a ridicat vreun deget pentru a-i lua apărarea. Imaginile care urmează sunt greu de privit și greu de înțeles, mai ales după ce aflați că eleva cu pricina era deja încadrată la consiliere psiholoigcă pentru un episod mai vechi, lucru despre care colegii ei știau.

În imagini apare o fată pusă de un băiat să îi șteargă adidașii, iar ea se conformează, umil, probabil obișnuită, fără să ia în seamă râsetele întregii clase. Pentru ca umilința să fie și mai mare, băiatul își pune piciorul în poala fetei, murdărindu-i hainele.

Persoana care a publicat imaginile pe internet susține că a trimis clipul și la Inspectoratul Școlar Mureș: „Am sesizat Inspectoratul Școlar Maramureș cu privire la acest clip. O elevă este umilită de un coleg. Fata are probleme psihice, din ce mi s-a spus. Elevii au drepturi, dar și obligații. Este șocant și dezamăgitor în ce hal a ajuns învățământul românesc și cum este folosit de anumiți elevi”, a precizat băiatul.

Potrivit Ispectoratului Şcolar Judeţean, cei doi sunt colegi şi învaţă la Colegiul Transilvania. S-a demarat o anchetă. Iată imaginile:

Sursa: observator.tv

CITEȘTE ȘI: 

Cine e fata omorâtă la coafor de iubitul militar, ultimele informații sunt sfâșietoare. Avea doar 25 de ani și o fetiță cu ucigașul ei, ultimul ei gest înainte să moară: „Din tot sufletul…”

Alexandra Elena Marin, o tânără de numai 25 de ani, a fost ucisă în timp ce se afla la un salon de înfrumusețare, victima și agresorul ei aveau împreună o fetiță de 3 anișori!

Se pare că totul a pornit de la o criză de gelozie a subofițerului Oprea Florin Victor, care a intrat în coaforul unde se afla iubita sa și a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit. După atac, bărbatul s-a urcat, fiind încă plin de sânge, într-un taxi, și a mers direct la poliție pentru a se preda.

Și mai tragic este faptul că unul dintre ultimele mesaje pe care Alexandra le-a scris pe Facebook a fost către iubitul ei: „Te iubesc din tot sufletul, ești universul meu” este unul dintre mesajele adresate de Alexandra Elena Marin, iubitului ei Florin Oprea, pe Facebook.

Șoferul de taxi care l-a transportat pe criminal la poliție şi-a dat seama că s-a întâmplat o tragedie, pentru că bărbatul avea mâinile murdare de sânge şi i-a cerut să fie dus la poliţie imediat. „Mi-a spus că și-a ucis soția.” a declarat taximetristul, potrivit ştireleprotv.ro. De asemenea, și tatăl tinerei, a făcut declaraţii sfâşietoare: „Erau speriate femeile de salon, mi-a zis că individul a înjunghiat-o şi a fugit.”

„Subofiterul este angajat al M.Ap.N. din anul 2009, perioada in care a avut un comportament normal, nefiind implicat in alte evenimente. A trecut toate testarile psihologice la care a fost supus conform normelor in vigoare. Ultima dintre aceste testari a fost efectuata in data de 19.10.2017, fiind declarat admis. Militarul este divortat si are 2 copii. Ministerul Apararii Nationale transmite condoleante familiei indoliate. Institutia militara va colabora cu toata deschiderea si cu maxima operativitate cu organele de ancheta competente, in stabilirea circumstantelor producerii acestui tragic eveniment.

In conformitate cu prevederile art.89 din Legea nr.80/1995, privind statutul cadrelor militare, subofiterul va fi suspendat din functie pe perioada in care, fiind in stare de arest preventiv, este urmarit penal, trimis in judecata, ori este judecat de catre instantele judecatoresti. Pe perioada suspendarii din functie, militarul nu va beneficia de niciun drept din partea Ministerului Apararii Nationale. Potrivit aceluiasi articol de lege, cadrele militare condamnate prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva la o pedeapsa privativa de libertate cu executarea acesteia, care anterior au fost suspendate din functii, se trec in rezerva incepand cu data suspendarii”, se arată în comunicatul MApN.

Florin Oprea, este subofițer la Unitatea Militară Teiș, de lângă Târgoviște. Ministerul Apărării Naționale a anunţat că plutonierul Florin Oprea este specialist în grupa reparații și conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgoviște, potrivit spynews.ro.

Plutonierul Oprea Florin Victor a participat la o misiune externă în Afganistan, în 2012-2013 şi a fost testat psihologic ultima oară în luna octombrie 2017, aşa cum informează observator.tv

loading...
loading...