Elena simțea că ceva nu e în regulă, avea dureri uriașe, dar credea că e doar o problemă hormonală. O vizită la doctor a adus-o în pragul disperării. Așa arăta înainte, acum zici că nu mai e om, ți se rupe sufletul dacă o vezi. Are un băiețel de 14 ani. Atenție! E un semnal de alarmă pentru toate femeile

Elena, o mamă în vârstă de 41 de ani din Brașov, își strigă neputincioasă durerea, ea acum mărturisește: ,,Speranța e tot ce mi-a mai rămas”.

În urmă cu nouă ani ea a învins cancerul și a crezut că cea mai grea parte a vieții sale s-a terminat, dar la sfârșitul anului trecut a aflat că boala a recidivat, însă de această dată într-o formă și mai agresivă.

Pentru a trece pestre acest hop ea are nevoie de 14.000 de euro, și mai are și un băiețel în vârstă de 14 ani pe care îl crește singură! Își iubește copilul mai mult decât orice pe lume și spune că pentru fiul său ar putea să munte și munții, dar acum boala a luat sub stăpânire trupul său firav și are nevoie de ajutor, după o viață grea, plină de greutăți.

La sfârşitul lui 2008, când avea 32 de ani şi lucra că ospătăriţă la un restaurant din oraş, Elena a simţit că ceva este în neregulă cu ea. Avea dureri mari de sâni, pe atunci se gândea că e doar o problemă hormonală. Însă când a văzut că durerea persistă, a hotărât să meargă la un control de specialitate. A făcut o mamografie şi, odată cu sosirea rezultatului, a fost trimisă la oncolog. Nu s-a panicat foarte tare cunoscând faptul că există tot felul de probleme ale sânilor, nu numai cele grave la care refuză toată lumea să se gândească, scrie libertatea.ro.

e2

Oncologul i-a recomandat totuți o biopsie, voia să știe cu ce se confruntă, dar rezultatul nu a fost cel dorit de Elena. Avea cancer de gradul II și trebuia să se opereze urgent. Pe atunci fiul ei avea 5 ani și i s-a rupt sufletul când l-a lăsat și a plecat în Cluj pentru chimioterapie și operație. După ce a scăpat de cancer a mai urmat o mică tragedie: s-a despărțit de soțul ei: ,,A fost greu, recunosc! Dar pentru că altă soluţie nu exista, am decis să facem pasul acesta… iar viaţa a mers înainte. Fiul meu îmi dă putere să merg mai departe”.

După o perioadă în care a fost mult mai liniștită, la sfârșitul anului trecut, după ce timp de trei zile nu s-a mai putut ridica din pat, a chemat în sfârșit salvarea. După multe investigații medicii au aflat că are stenoză esofagiană (îngustarea esofagului), iar la începutul acestui an a aflat că are iar cancer, de data aceasta la plămâni.

e1

,,Din cauza stenozei sunt nevoită să mănânc totul pasat, dar asta e cea mai mică problemă pe care o am. Tumorile de la plămâni mă îngrijorează foarte tare. Am dureri foarte mari, pentru care fac tratament cu morfină. Am decis să mă operez, însă la noi nu se bagă nimeni la tumorile canceroase de la plămâni.

Am găsit un medic român care operează în Ungaria şi care mi-a garantat că poate face intervenţia. Dar pentru asta am nevoie de o sumă pe care nu mi-o permit. Ce pot să zic?!… Speranţa e tot ce mi-a mai rămas!”, mărturisește ea.

Operația sa, pentru ambii plămâni, costă 14.000 de euro, iar acum Elena a decis să ceară ajutorul. Cei ce doresc să o ajute, pot dona orice sumă în conturile

Fundaţiei Ringier pe numele Pogonaru Elena Simona.
RO29 RZBR 0000 0600 1552 6176 – RON
RO02 RZBR 0000 0600 1552 6177 – EURO, deschise la Raiffeisen Bank.

Sursa: libertatea.ro

loading...
loading...