El e bărbatul care i-a furat mințile lui Nicole Cherry! E celebru în toată lumea, chiar ea a arătat poza care spune tot! Îl știi și tu! Foto

Nicole Cherry a postat recent pe pagina sa de pe o rețea de socializare o imagine care valorează cât o mie de cuvinte.

Printul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit sâmbătă, la capela St. George, iar milioane de oameni din toată lumea au urmărit cu sufletul la gură, aproape fără aer ceremonia emoționantă și i-au admirat pe cei doi celebri miri exemplari. Multe vedete au fost și ele interesate de nunta regală a anului, fiind la curent până în cele mai mici detalii cu desfășurarea fericitului eveniment.

Nicole Cherry a fost și ea printre aceste vedete, și ea a urmărit imaginile de la nunta prințului, dar ea a fost mult mai interesată de un anume invitat decât de Harry și proaspăta lui soție.

Cine este cel care i-a luat mințile frumoasei noastre românce? Cântăreața a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu David Beckham la nunta regală și a scris „Dios mio”. Aparent fostul fotbalist îmbrăcat acum la patru ace i-a furat mințile Nicoletei. Iată imaginea:

bekam

 

 

CITEȘTE ȘI:

Fericire uriașă pentru Roxana Kiriță și iubitul ei! Fiica lui Giani nu s-a putut abține și a făcut anunțul în gura mare! Felicitări, bravo vouă! A făcut publice mesajele cu el, fanii sunt în al nouălea cer!

Fiica fostului concurent Exatlon România, Giani Kiriță, s-a împăcat cu iubitul ei, iar din acel moment pare că trăiește o poveste de amor ca în poveștile cele mai frumoase. Odată cu intrarea tatălui său în competiția Exatlon, Roxana Kiriță a căpătat o grămadă de fani, iar viața ei a început să fie discutată în presă, la fel ca despărțirea sa de iubit, după o relație care a durat mai bine de doi ani.

Tânăra a declarat pentru wowbiz.ro că s-a împăcat cu Faris și că despărțirea i-a făcut să vadă cât de mult se iubesc de fapt. “Da, ne-am impacat. Ne-a trebuit o despartire ca sa pretuim si mai mult ceea ce avem! Avem o relatie de 2 ani si un pic si asta a fost prima noastra despartire. De certat va dati seama, in fiecare relatie exista unele neintelegeri si momente de criza insa, depinde cum le gestioneaza cei doi”, a declarat ea.

Adevărul pare să fie că cei doi se iubesc enorm și sunt dispuși să treacă peste orice pentru a fi împreună. Roxana chiar a făcut publice câteva mesaje dintre ea și iubitul ei, dornică să afle toți prietenii ei virtuali fericirea pe care o simte acum.

“Te iubesc din tot sufletul. Jur. Enorm, cel mai mult din lumea asta mare. Esti femeia vietii mele, esti sufletul si inima din mine, esti tot ce inseamna fericire”, i-a scris iubitul Roxanei Kiriță, iar ea a postat imediat mesajele pe pagina sa de pe o rețea de socializare.”Te iubesc de nu mai pot, omule. Esti tot pentru mine, viata mea toata, fericirea mea, linistea si puterea mea”, i-a scris și ea lui Faris.

loading...
loading...