El are 16 ani, ea 71, se iubesc, nu pot trăi unul fără altul și s-au căsătorit! Dar abia după ce s-au întors din luna de miere a văzut bătrâna ce o să-i facă tinerelul zilnic. Ce se întâmplă în casa lor nu crede nimeni

Deși oamenilor le place să spună că ,,vârsta e doar o cifră”, vârsta rămâne totuși un factor crucial atunci când vine vorba de relații. Acest lucru este adevărat în mod special atunci când unul sau ambii parteneri din relație sunt încă minori. Dar e și mai complicat când unul este minor, iar celălalt este deja la pensie! Așa se întâmplă în cazul acestui cuplu căsătorit din Indonezia: un băiat de 16 ani și o femeie de 71 de ani.

Atunci când au auzit despre această căsnicie bizară, oamenii au comentat mai mult referitor la lipsa de maturitate a băiatului, pe nume Selamet, în comparație cu soția sa aflată deja la a treia tinerețe, Rohaya. Cu toate astea, cei doi spun că a lor căsnicie e una solidă… Familiile lor au fost forțate să le accepte căsătoria.

La început ambele familii s-au opus, totuși, cei doi au rămas împreună, ba chiar au spus rudelor că se vor sinucide dacă îi vor despărți, drept urmare, familiile au fost de acord: s-au căsătorit și au fost în luna de miere.

t1

Dar după ce totul s-a mai liniștit, băiatul de 16 ani își încuia soția în casă, oricând trebuia să plece. El spune că face asta din gelozie, îi e teamă ca nu cumva alți bărbați să-i farmece soția de 71 de ani! Femeia nici măcar nu se supără, fiindcă atunci când pleacă, soțul său se duce la moschee, să se roage!

Cei doi spun că nu pot trăi unul fără celălalt, că vor avea doi copii, pentru care băiatul are deja și numele gat alese. Ziarele locale nu precizează cum plănuiesc ei să aibă copii, însă se pare că femeia a fost dusă de mai multe ori la spital din cauza epuizării!

O relație ciudată, demnă de filmele cele mai țăcănite, nu?  Iată mai multe imagini cu cei doi îndrăgostiți:

t2

t3

t4

t5

 

loading...
loading...