Ei sunt frații și surorile vedetelor de la noi! Nu-i știe nimeni, dar seamănă leit cu frații lor din reviste! Cum arată sora Biancăi Drăgușanu sau a Andreei Tonciu? Sora lui Victor Slav? Andreea Marin? Totul aici

În timp ce vedetele din țară, dar şi cele de renume internaţional, s-au obişnuit cu lumina reflectoarelor, surorile şi fraţii acestora intră mai rar în atenţia publică, scrie ProTV care a realizat o galerie foto cu rudele unor celebrităţi din România şi din străinătate.

Victor Slav şi sora lui, Cătălina

Andreea Marin şi sora sa, Cristina

Nicoleta Luciu şi sora sa, Iuliana

Fratele lui Horia Brenciu, Marius

Sora Biancăi Drăguşanu, Oana

Sora Andreei Tonciu, Lorena

Elena Gheorghe şi sora sa, Ana

Fratele lui Brad Pitt, Doug

CITEȘTE ȘI:

Marian Godină șochează din nou! Nu a spus nimănui, nu voia să afle nimeni. Declarația care a uimit România. Uite ce a făcut pe ascuns chiar azi…

Cel mai dorit burlac din Poliția Română a devenit om la casa lui! Marian Godină s-a căsătorit cu iubita lui, Lorena Georgiana Dascălu. După ce a participat weekendul trecut la un raliu în calitate de copilot al campionului național Sorin Ghișoi, Godină a anunțat la final că a avut mari emoții pe traseu, și că „a fost cu siguranță ultima cursă în calitate de burlac”, iar declarația polițistului nu a fost doar una simbolică.

Conform unor documente de la starea Civilă Brașov, Marian Godină și Georgiana au înregistrat pe data de 16 aprilie 2018, o declarație de căsătorie. Cei doi s-au prezentat personal la sediul instituției și au depus actele în vederea cununiei civile. Termenul disponibil era de 10 zile, acesta expiră astăzi, ceea ce înseamnă că Godină este, de acum, un bărbat însurat.

Nașii celor doi sunt Traian Berbeceanu (fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia) și soția acestuia, Gabriela. „Comisarul Cattani”, cum a fost poreclit Berbeceanu, și Marian Godină au devenit buni prieteni după ce Godină l-a sprijinit moral și mediatic pe Traian în timpul scandalului cu procurorii care l-au acuzat pe acesta de fapte de corupție, acuzații care s-au dovedit nefondate, bazate pe probe falsificate. De asemenea, Berbeceanu a fost lângă Godină când acesta a dat de greu, potrivit stirilekanald.ro.

Marian și Georgiana sunt împreună de câțiva ani, polițistul cerând-o în căsătorie la finalul anului 2016.

loading...
loading...