Educatoarea a observat că un copil lipsea de 5 zile de la grădiniță, dar când a mers la el acasă a avut un șoc… Uite ce a descoperit

Cazul de mai jos a șocat o țară întreagă prin duritate.

Totul s-a petrecut în Franța, aici, una dintre educatoare a observat că un micuț lipsea de 5 zile. Faptul i s-a părut cu atât mai suspect cu cât părinții nu anunțaseră că ceva ar fi în neregulă cu copilul.

Într-una din zile ea a decis să meargă la casa copilului pentru a se asigura că e bine, dar când a ajuns la fața locului a avut un real șoc deoarece a descoperit ceva la care nu se aștepta.

Cel care a deschis ușa casei pentru educatoare a fost chiar copilul, mama lui fiind întinsă pe jos într-o baltă de sânge. După ce a stat de vorbă cu cel mic, educatoarea a aflat că băiatul era singur cu cadavrul mamei sale încă de când avusese loc tragedia.

Băiatul i-a zis educatoarei sale că el a crezut că mama doarme. El a mai mărturisit că în tot acest timp a băut doar apă de la robiner și a mâncat prăjiturile pe care le găsise prin casă. În prezent anchetatorii încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat cu femeia.

loading...
loading...