Ea este mama prostituată din Buzău care și-a abandonat bebelușul nou născut afară în ger! După ce a fost găsită, polițiștii s-au închinat de groază când le-a spus ce a mai făcut: ,,Sunt încă 7 în…”

Alina Bogdan are 33 de ani și este practicantă a celei mai vechi meserii din lume. Femeia și-a abandonat copilul în ger, însă a fost găsită la doar 24 de ore de la fapta ei îngrozitoare, femeia și-a lăsat bebelușul în curtea Spitalului Județean Buzău. Cei care au găsit-o au fost polițiștii locali, ei au depistat-o în zona pieței Râmnicu Sărat.

A fost dusă la sediul Poliției, loc unde le-a mărturisit reprezentanților legii că nu ar fi avut oricum cu ce să îl crească, însă știa că va fi bine și ,,va ajunge bine”. După audierile de la Poliția Râmnicu Sărat, femeia va fi dusă la IPJ Buzău pentru continuarea cercetărilor.

Bebelușul avea aproape 2 luni și fusese lăsat în cărucior, înfășurat în haine pentru adullți. ,,Au zis că l-au găsit între maşini, în parcarea din faţa spitalului. Acolo mai erau alte persoane. L-au preluat doctorii de aici. Îţi venea să plângi”, a spus un martor, potrivit Adevărul.

,,Am ieşit afară să beau o cafea şi am văzut toată întâmplarea. Copilul era mic, de faşă. Putea să moară de frig dacă mai stătea mult afară. Nu se poate numi om o femeie care îşi abandonează copiii”, a declarat un pacient.

Medicul care a acordat primele îngrijiri medicale bebelușului, Alina Anica, a precizat: ,,Copilul era rece, uşor hipotermic, dar acum este echilibrat. A plâns şi aşa a fost găsit, spre norocul lui. Rămâne la noi până când protecţia copilului va lua o decizie”.

Din păcate anchetatorii au aflat că femeia nu numai că este prostituată, dar mai are alți șapte copii dați în centrele de plasament. Protecția Copilului va continua ancheta și va stabili ce măsuri se cer în acest caz.

Surse: cancan.ro, adevarul.ro

CITEȘTE ȘI:

Sfâșietor! Avem ultima înregistrare cu Denisa, înainte să moară! Iată clipul care a smuls lacrimi din partea fanilor! Familia l-a făcut public abia acum!

Luna decembrie este una grea pentru familia Răducu întrucât este primul an în care vor sărbători Crăciunul fără ,,îngerul lor”, așa cum o numea familia pe artistă. Familia și apropiații încearcă însă, mai ales acum, să țină memoria vie cântăreței, tocmai de aceea au și făcut publică o ultimă înregistrare cu artista, înainte ca aceasta să se îmbolnăvească.

Denisa cântă un colind, ,,Cine este Moș Crăciun”.

Iată ce mesaj a postat pe Facebook sora Denisei, Adelina, care acum se ocupă și de pagina oficială a surorii sale:

,,Va prezentam o colinda frumoasa interpretata de ingerasul nostru Denisa. Melodia este înregistrată înainte de urâtă tragedie! Ceea ce iubea cel mai mult, muzica. Muzica era totul pentru ea, mereu voia sa scoată melodii pe placul vostru! Mereu in inima noastră, mereu cu noi in suflet.
Dor de tine ÎNGER #frumos!”

Un apropiat al familiei povestea acum ceva vreme pentru spynews.ro: ,,Cânta colinde mai bine ca oricine. Avea o căldură în glas de ne simțeam cu toții vrăjiți. Și, cum sunt o groază de înregistrări cu ea, cei din familie au decis să ducă înregistrările la un studio pentru a scoate un album de colinde. Cred că dacă vor reuși să o facă, va fi, cu siguranță, o adevărată lovitură. Îl lasă fără pâine și pe Hrușcă. Totul e cântat ”la rece”, fără instrumente, fără încălzire. O ruga tatăl ei să îi cânte ceva, cât făceau bradul, iar ea îl făcea să plângă cu vocea ei… Se și simte că le cânta din inimă, știa toate colindele”. 

Iată clipul emoționant:

loading...
loading...