Ea este femeia din spatele lui Dan Diaconescu! Ce a făcut soția lui cât timp el a fost în pușcărie. Uite cum arată, a stat mereu departe de ochii presei, și apare rar în public. Dar noi avem imaginile

Deși Emilia Bătău şi Dan Diaconescu au împreună o fetiţă, pe nume Dona Milena, în vârstă de 8 ani, nu sunt căsătoriți. Publicul a cunoscut-o pe Emilia abia în anul 2010, an în care Diaconescu a fost reținut de procurori și închis pentru patru zile. La proces, iubita lui a plâns neîntrerupt, fără să își poată ascunde emoția, dar și indignarea, potrivit libertatea.ro.

Cei doi sunt împreună de peste 17 ani, iar Emilia este printre primii inițiatori ai cauzei ,,Free Dan Diaconescu!” (Eliberați-l pe Dan Diaconescu).

Emilia Bătătău are în jur de 44 de ani. În timpul în care Dan Diaconescu a fost la închisoare, Emilia și fiica sa au dus o viață bună fiindcă din punct de vedere material, lucrurile au stat bine, chiar dacă suferința este vizibilă, femeia și-a pierdut partenerul de viață.

Jurnaliștii care au surprins-o pe Emilia cu fiica ei, la cumpărături, au văzut o femeie palidă și trasă la față. Deși ea a fost lăsată să administreze singură datoriile pe care se pare că familia le-a acumulat, ea locuiește într-o zonă bună a capitalei, merge la cumpărături în Dorobanți, zonă consacrată pentru prețuri ,,piperate”, și conduce o mașină în valoare de mii de euro.

Iată cum arată partenera de viață a lui Dan Diaconescu, cea care i-a oferit o fiică fostului prezentator TV:

dd

d1

d2

………………………………………………………………………………..

CITEȘTE ȘI: Patrick, fiul Elodiei, a spus că știe unde e mama lui. Ce i-a spus Cioacă, băiatul are doar 13 ani și e traumatizat

p

Dispariția Elodiei Ghinescu a fost urmărită de întreaga Românie cu sufletul la gură, ba chiar devenise un adevărat serial întreținut aproape zilnic în cadrul postului condus la un moment dat de Dan Diaconescu.

Potrivit wowbiz.ro, la 10 ani de la dispariția avocatei, dar și în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 49 de ani, rudele au stat de vorbă cu presa. Subiectul conversației a fost mai ales schimbările produse în familia lor de când Elodia a dispărut.

Conform click.ro, fratele avocatei este unul dintre cei care sunt încă revoltați de toată situația, în timp ce pe cumnatul său, Cristian Cioacă, care este acum în spatele gratiilor, îl numește simplu: criminal.

În ceea ce-l privește pe Patrick, fiul Elodiei, Robert Ghinescu a spus că băiatul în vârstă de 13 ani este un copil traumatizat.

Iată ce a spus fratele avocatei despre starea nepotului său:

,,Pe Patrick nu l-am văzut de mult timp, mai mult de trei ani. Creşte în casa criminalului Cioacă. Îl învaţă numai tâmpenii şi să fie distant cu noi. Este crescut în spiritul lor, de oameni răi. Băiatul este traumatizat, de aceea am decis să aşteptăm să mai crească şi să afle adevărul despre mama lui şi despre tatăl criminal. Patrick spune că mama lui este în Cosmos. Aşa l-au învăţat”.

 

 

 

loading...
loading...