Ea e mama care a fotografiat ceea ce crede că este SPIRITUL unei MIRESE MOARTE într-un fort bântuit – uite cum arată

Cara Ward are 28 de ani și, în timp ce era în vizită, împreună cu soțul ei și fiul în vârstă de un an, la un fort despre care se crede că este bântuit, a făcut câteva poze în care ea spune că a surprins o fantomă cu un trecut tragic – o mireasă care s-a sinucis după ce soțul ei a fost executat.

Totuși, la un moment dat a observat o formă fantomatică care, spune ea, stă exact în fața sa, într-una dintre imagini, pe coridor, deși atunci când a făcut poza, ea nu a văzut pe nimeni în acel loc, iar în a doua poză a dispărut. Se pare că există o legendă locală a unei figuri pe nume Maria, o mireasă portugheză despre care încă se spune că bântuie fortul.

Iată ce mărturisește Cara Ward, care este bucătar de meserie: ,,La momentul în care am făcut poza, eu fotografiam coridorul gol, familia mea era în spatele meu. Simțeam de parcă cineva era în apropierea noastră în timp ce ne uitam la camera care avea în ea butoaie cu praf de pușcă”. Ea povestește că le-a arătat imaginea prietenilor ei, și toți sunt înspăimântați și spun că nu vor mai vizita acel loc de acum înainte.

Iată ce dovezi aduce femeia:

dovada-fantoma

Sursa

loading...
loading...