E vestea momentului în televiziune! Gabriela Cristea revine pe micul ecran! Iată unde o poți vedea în curând! Ce surpriză uriașă!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai populare prezentatoare TV din România, fiind, în același timp, și o figură respectată în domeniu. După o perioadă destul de lungă de timp în care s-a dedicat creșterii fiicei sale, Victoria, se pare că pe strada carierei Gabrielei Cristea răsare soarele, fiindcă vedeta tocmai ce-a semnat un mega-contract, iar fanii o vor vedea în curânt la TV!

Cei care o iubesc o vor putea vedea prezentând o nouă emisiune care va fi din start în centrul atenției fanilor Gabrielei, care a ajuns rapid la inima publicului. Potrivit primelor informații, Gabriela Cristea va reveni în televiziune în cadrul unui nou format de emisiune la Antena Stars.

Vedeta este extrem de entuziasmată și de-abia așteaptă să se reîntâlnească cu fanii „pe sticlă”, mai ales că fetița ei are deja 7 luni și se poate despărți de ea pentru câteva ore pentru a dedica ceva timp și carierei sale. Deocamdată nu s-a divulgat în presă numele emisiunii, nici alte detalii despre noul proiect, dar vă vom ține la curent atunci când vom afla!

g1

CITEȘTE ȘI:

Cazul care a șocat Italia! Anișoara muncea pentru un ban cinstit, dar, acum o lună, femeia în vârstă de 59 de ani a dispărut fără urmă. După multe căutări, carabinierii au dat de ea! E îngrozitor cum au descoperit-o pe biata femeie

În urmă cu mai bine de o lună, Anișoara, o româncă în vârstă de 59 de ani a dispărut fără urmă, însă abia acum familia ei a primit vești bune. Anișoara Avram a fost găsită, iar anunțul a fost făcut chiar de către fiica femeii, Andreea: „Am gasit-o. Era la Rimini. O persoana mi-a scris in privat ca ar fi vazut-o pe mama, dar nu era sigura 100%. Dar s-a dovedit a fi chiar ea”, a scris fiica Anisoarei pe internet.

Însă starea în care și-a găsit mama a șocat-o pe fiică: tânăra a stat de vorbă cu presa românească din Italia și a descoperit astfel că Anișoara a dormit la un centru pentru primirea persoanelor fără adăpost și că nu își mai poate aminti absolut nimic din ceea ce i s-a întâmplat în ultima lună.

„Nu mai stie nimic. Mergem maine la psiholog si apoi la un control de specialitate si vom vedea ce ne spun”, a spus fiica Anișoarei, Andreea.

Anișoara Avram este din Fântânele, județul Suceava și a disparut în Italia pe 24 martie 2018. Ea lucra ca îngrijitoare în Limbiate, provincia dintre Monza și Brianza, o localitate din apropiere de Milano. Anchetatorii continuă cercetările pentru a afla ce a făcut femeia în luna în care a dispărut fără urmă.

loading...
loading...