E știrea zilei în showbiz! Beyonce de România, tragedie uriașă. Dumnezeule, ce se va întâmpla cu fetița!? S-a întâmplat în urmă cu puțin timp

Mădălina Dumitriu, alias „Beyonce de România”, a ieșit destul de șifonată după scandalul uriaș cu Nicolae Guță, dar iată că loviturile pentru ea par să nu se mai oprească. După ce, cu doar două săptămâni în urmă, judecătorii au decis ca Nicolae Guță să-i plătească o pensie alimentară lunară de numai 274 de lei, cântăreața a mai primit un așa-zis „cadou”, chiar zilele trecute.

Fosta iubită a cântărețului de manele Nicolae Guţă a fost dată în judecată de administratorul complexului imobiliar în care locuieşte, pentru datorii de aproape 1.000 de euro, dosar câştigat de creditor de la primul termen:

„Încuviinţează executarea silită ce face obiectul dosarului execuţional nr. …/2018, în baza titlului executoriu reprezentat de contractul de închiriere nr. … din data de 05.12.2016, înregistrat la Administraţia Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii sub nr. … în data de 09.12.2016, modificat şi completat prin Act adiţional nr. 1 din data de 25.11.2017, înregistrat la Administraţia Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii sub nr. … în data de 11.01.2018 pentru recuperarea creanţei în valoare totală de 4.471,13 lei, împotriva debitorului DUMITRIU MADALINA-GEORGIANA, la cererea creditoarei … S.R.L. Autorizează creditoarea să treacă la executarea silită prin toate modalităţile prevăzute de lege. Prezenta încuviinţare a executării silite produce efecte pe întreg teritoriul ţării şi se extinde asupra titlurilor executorii care se vor emite de către executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită încuviinţate. Fără cale de atac”, au hotărât judecătorii.

Drept urmare, dacă Beyonce de România nu îşi achită datoria, proprietarul va avea de ales între a-i bloca toate conturile sau a-i lua lucruri din casă şi o va arunca în stradă, cu copilul în braţe, totul în timp ce manelistul este mult prea preocupat pentru viața lui amoroasă pentru a se gândi și la fiica sa.

CITEȘTE ȘI:

Mama lui Beyonce de România arată beton! La 46 de ani face ravagii printre tineri, unii spun că e mai frumoasă decât fata ei. E incredibil cum arată

Beyonce de România, pe numele din buletin, Mădălina Dumitriu, are o mamă în vârstă de 46 de ani care arată excelent și despre care puțini oameni cred că este bunică de 3 ani! Numele ei este Elena Colfescu și are acasă o nepoțică minunată, pe Anais, fetița lui Nicolae Guță.

Mama lui Beyonce de România este blondă, are o siluetă de invidiat și poartă mereu haine tinerești care o avantajează. Astfel, ea iese din tipar și nu seamănă deloc cu bunicuța clasică pe care o cunoaștem noi.

Mama Mădălinei Dumitriu lucrează la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în funcția de referent, iar în timpul liber se ocupă de nepoțica sa, Anais. Mai mult, Beyonce de România este extrem de mândră de modul în care arată mama ei, așa că a fotografiat-o și a postat imaginea astfel realizată pe internet, urându-i „La mulți ani!”, fiindcă a fost ziua ei de curând.

Deși este o femeie divorțată, Elena Colfescu nu duce lipsă de pretendenți, având mulți urmăritori pe rețelele sociale.

Iată cum arată mama cântăreței Beyonce de România:

y1

y2

y3

loading...
loading...