E printre cei mai bogați din Rusia, dar n-are soție! Ce le-a cerut copiilor lui să facă pentru el a devenit știre în toată lumea! Întreaga Rusie a tremurat de emoție! Ce a făcut bogătașul cu 2.000 de femei

Milionarul Constantin Şcerbinin, în vârstă de 54 de ani, a decis să accepte că nu se pricepe la problemele inimii, așa că a apelat la copiii săi. Bogătaşul a organizat un concurs de Miss la care s-au înscris 2.000 de femei. Cei patru copii ai lui au format juriul. 2.000 de femei cu vârste cuprinse între 16 şi 40 de ani s-au înscris în preselecţiile pentru emisiunea-concurs „Nuntă de milionar”. Juriul a fost alcătuit din copiii bogătaşului care a făcut o avere estimată între 45 şi 150 de milioane de dolari.

Cele mai cârcotașe au fost fiicele milinarului: Tatiana, de 35 de ani ani, Sofia, de 20 de ani, şi Alexandra, de 16 ani. Fiul Constantin, de 26 de ani, care se ocupă de compania petroliferă a tatălui, a fost mai reţinut, la fel şi fratele lui Timofei. Sofia i-a spus uneia dintre concurente că „e mai potrivită pentru fratele ei decât pentru tatăl ei pentru că e prea tânără şi nu ştie să comunice corespunzător cu urmaşii milionarului”, potrivit click.ro.

jj

Concursul a fost difuzat începând cu 3 mai timp de aproape trei săptămâni de postul de televiziune U Channel. Participantele au fost cazate la un conac de la ţară deţinut de familia Şcerbinin, și, așa cum era de așteptat, în tot acest timp s-au lăfăit în lux, au fost supuse la teste poligraf şi întrebate lucruri de care nu voiau să îşi mai amintească.

Câştigătoarea concursului, femeia aleasă de copii, se va alege cu o cerere în căsătorie şi după nuntă se va muta în vila din Moscova deţinută de milionar. Emisiunea a fost prezentată de Ekaterina Odinţova, fosta iubită a politicianului rus care a fost asasinat, Boris Nemţov. Soţia desemnată a lui Constantin Şcerbinin va semnat un contract prenupţial, va avea o „rentă de soţie” considerabilă şi va avea un trai de lux, drept urmare, va avea o viață de huzur asigurată. Cine nu și-ar dori așa ceva, nu?

CITEȘTE ȘI: 

S-a aflat ce i-a șoptit Giani Kiriță lui Ionuț Rusu la ureche când s-au îmbrățișat la final. Îți face pielea de găină, nu se aștepta nimeni!

Spre supărarea multor fani ai emisiunii, eliminatul serii de marți din cadrul competiției Exatlon România a fost chiar Giani Kiriță. Acesta a plecat după ce a petrecut 4 luni de zile în Republica Dominicană, abia acum el a fost votat pentru a pleca acasă.

În ciuda tuturor conflictelor pe care le-a avut pe față cu echipa adversă, Giani Kiriță i-a uimit pe toți ceilalți concurenți atunci când și-a luat rămas bun și de la Războinici. Spre surprinderea tuturor, primul pe care l-a îmbrățișat a fost Ionuț Rusu: „Hai, vă bateți, da?”, s-a auzit vocea lui Kiriță.

Apoi a urmat Alex, Ștefan și Roxana, cei de la care Giani și-a luat rămas bun, înainte de a se despărți și de echipa lui. În aplauzele tuturor, Giani Kiriță a părăsit competiția din Republica Dominicană.

„Nu mi-a mai bătut inima aşa tare de foarte mult timp, cu toate că eu mi-am dorit foarte mult ca ei doi să rămână (Cătălin şi Valentin – n.r.). Sunt multe de zis, am o mie de gânduri, nici nu ştiu cu ce să încep. Cred că 70% din mine rămâne aici pentru că, dacă nu aveam această problemă (acuză dureri de spate şi la muşchii inghinali – n.r.), i-aş fi hăituit pe aceşti tineri cum am făcut până acum. Nu scăpau uşor de mine, nu aveau cum, nu există. Giani Kiriţă este un luptător. Aşa a fost şi aşa va rămâne toată viaţa. Vreau să le mulţumesc şi colegilor mei, în special lui Vlad (Vladimir Drăghia – n.r.). Lumea nu ştie, dar noi înainte eram foarte certaţi. Acum nu mai vreau să îl bat decât la cărţi, sincer. Am legat prietenii frumoae, una din ele este cu acest băiat pe motocicletă (Cătălin Cazacu – n.r.). Înainte să vin la «Exatlon» nu ştiam cine e şi am căutat pe Google, iar când l-am văzut pe motiocicletă, am zis: «Ce fac cu ăsta? Cum mă înţeleg eu cu ăsta?» Şi din prima, de când mi-a zâmbit, a fost chimia aia şi am zis: «Cu el o să râdem». Cum zice el: «Suntem doi proşti». Nu, suntem doi oameni de viaţă care avem ce oferi şi eu mă simt cel mai bine când ofer din experienţa mea tuturor“, a spus Kiriţă cu această ocazie tristă.

„Înainte să vin aici aveam probleme chiar şi cu familia, aveam probleme de tot felul şi chiar nu mă regăseam sub nicio formă. Venind aici, nu ştiam la ce mă înham şi gândul meu era să plec. Voiam să fug de tot ce se întâmpla. Venind aici, mi-am dat seama că am alte repere în viaţa de-acum, mi-am dat seama că sunt acelaşi Giani Kiriţă pe care lumea îl cunoaşte. Mi-am dat seama că vreau să o iau pe un alt drum decât până acum şi cred că o să fiu recunoscător acestui show de televiziune mult timp de acum încolo. O spun cu mâna pe inimă. Da, «Exatlon» mi-a schimbat total viaţa.”, a mai adăugat fostul fotbalist.

loading...
loading...