Dureros! Ce a putut să îi spună preotul Elenei Merișoreanu la pomana de 40 de zile a Ionelei Prodan! Ești de acord cu așa ceva? Ce s-a făcut greșit

Elena Merișoreanu a mers la Cimitirul Bellu pentru a-i aprinde o lumânare Ionelei Prodan, dat fiind că în weekend a avut loc pomana de 40 de zile a regretatei artiste. La Cimitir au venit, așa cum era de așteptat, atât familia, dar și alți oaemni care au iubit-o pe Prodan. Alături de aceștia a fost și Elena Merișoreanu, una dintre cele mai bune prietene a Ionelei Prodan.

„Am facut nu mai putin de sapte ore cu masina sa ajung la Bucuresti! In perioada aceasta, am multe spectacole, de fapt sunt implicata intr-un turneu, se numeste “Romania in sarbatoare”, si trebuie sa urc pe scena in cele mai indepartate colturi ale tarii! Insa, nu as fi putut sa lipsesc nici in ruptul capului de la pomana Ionelei. Am iubit-o ca pe o sora si ar fi fost pacat sa fiu absenta tocmai eu”, a declarat marea artista, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Dacă totul a fost ca la carte în privința organizării, ei bine, preotul a avut, totuși, o mare dezamăgire: „Inainte de slujba, a venit la mine si mi-a spus, cu tristete in glas, ca nu isi explica de ce doar eu si un alt cantaret, Vasile Carabut, suntem la fata locului. “Ce pacat! Poate colegii au uitat-o prea repede pe Ionela Prodan! Ma asteptam sa vina mai multi la cimitir, sa ii mai aprinda o lumanare!”, au fost cuvintele cutremuratoare ale parintelui. I-am explicat ca este posibil ca artistii sa fie implicati in spectacole sau in alte proiecte muzicale, sa nu fie in localitate, si acesta sa fie motivul absentei lor! Acum, fiecare si le stie pe ale lui! Eu am vrut sa vin la cimitir, sa ii aduc un cos de flori din partea mea si a Adrianei Antohi la mormant”, a spus Elena Merisoreanu pentru WOWbiz.ro.

CITEȘTE ȘI:

Din păcate e vestea tristă a serii! Este vorba despre Cristian Țopescu… Fiica lui a făcut anunțul dureros!

Din păcate e vestea tristă a serii! Este vorba despre Cristian Țopescu… Fiica lui a făcut anunțul dureros!

Cristian Țopescu, respectatul comentator sportiv aproape legendar, se află în continuare în stare extrem de gravă la Spitalul Elias din Capitală. Fiica lui, jurnalista Cristina Țopescu, a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care afirmă că tatăl ei este un luptător și că niciodată nu va abandona lupta pentru viața lui.

„Tatăl meu lupta, este un luptător. Toată viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnadejde: viaţa e o lupta, deci te luptă! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lasă, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult! Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi vă mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţară asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă.

Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Şi-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puţin obosit, dar iubirea noastră şi poate şi a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!”, a scris Cristina Ţopescu.

 

loading...
loading...