După nașterea fiului ei, mama a pus ultima întrebare și a închis ochii pentru totdeauna, iată care a fost aceasta

Soții Bugal – Wes și Karisa – locuiesc în Colorado, SUA, și așteptau cu nerăbdare nașterea fiului lor. Când cele nouă luni de sarcină s-au terminat, Karisa a plecat cu soțul la spital, după ce de dimineață pusese o poză pe Facebook unde apărea burtica ei și alături scria: ,,Singurul motiv, pentru care m-am trezit în această dimineață este nașterea fiului meu”.

Totuși, la ultima consultație dinaintea nașterii cei doi primiseră o veste cutremurătoare: se descoperise o complicație numită embolia cu lichid amniotic, ceea ce înseamnă că lichidul amniotic a ajuns în fluxul sanguin al mamei, o complicație la fel de periculoasă pentru mamă cât și pentru copil.

Medicii au luat decizia să îi facă o operație de urgență după ce i-au propus Karisei două opțiuni: utilizarea anesteziei generale, care ar fi făcut operația mai sigură pentru mamă sau anestezia minimă — o variantă mai sigură pentru copil, însă foarte periculoasă pentru femeie. Însă viitoarea mămică nu a stat prea mult pe gânduri și le-a spus medicilor să procedeze așa cum este mai bine pentru bebeluș

După cezariană a apărut pe lume Declan, imediat ce Karisa a primit răspunsul la întrebarea ,,Ce greutate are fiul meu” și a auzit că acesta cântărește 3,400, ea a decedat. Nu înainte să audă primul strigăt al copilului.

Soțul femeii trebuie acum să își crească copilul singur și îi sfătuiește pe toți, cu lacrimi în ochi, să avem grijă de cei pe care îi iubim.

 

loading...
loading...