După despărțirea de Anda Călin s-a aflat adevărul. Ce i-a făcut Liviu Vârciu Carminei, fiica sa mai mare. “Un tată groaznic…”:

Devenit tată pentru a doua oară, Liviu Vârciu a fost în culmea fericirii. ”Viața mea s-a schimbat total”, declara acesta imediat ce iubita sa, Anda Călin, aducea pe lume o fetiță.

Artistul a făcut chiar lucruri de care nu se credea capabil. A ajuns să schimbe scutece, să-i facă băiță micuței sale și, de cele mai multe ori, el era cel care-i alina colicile. Doar că, drumurile sale și ale mamei fiicei lui s-au despărțit. Cei doi au ales să se separe, după ce nu au reușit să-și salveze relația. Cei doi părinți au discutat serios pe tema creșterii copilului, mai ales că artistul nu vrea să piardă momente importante din viața Anastasiei, așa cum s-a întâmplat cu fiica sa mai mare, Carmina, pe care o are dintr-o altă relație.

”Am fost un tată groaznic și nu pentru că așa a fost vremea. Îmi pare rău pentru că nu am stat mai mult alături de fata mea mare. Am pierdut o grămadă de lucruri importante. E greu pentru amândoi, dar ea știe că o iubesc foarte tare și va rămâne primul meu copil”, spunea acesta.

Ce a rugat-o Liviu Vârciu pe Anda Călin în legătură cu copila sa? Ei bine, actorul nu vrea ca Anastasia să crească departe de el. Dorința sa este ca aceasta să rămână în casa lui, în care și-a petrecut primele sale luni de viață.

Totodată, Liviu a stabilit cu fosta sa iubită ca niciunul să nu facă declarații despre relația lor. ”Vor ca totul să rămână între ei și să o protejeze pe fiica lor”, a declarat un apropiat de-al cuplului.

Ambii părinți au căzut de acord ca niciunul să nu lipsească de la vreun eveniment important din viața micuței, cum ar fi zilele sale de naștere, Crăciunul sau alte momente importante. ”Liviu vrea să-și vadă fiica și cum face primii pași, cum începe să vorbească. Este topit după ea”, a adăugat aceeași sursă.

loading...
loading...