După ce a prezis moartea Regelui Mihai și a Stelei Popescu, acum Carmen Harra anunță: Previziuni cutremurătoare despre 2018! Ce urmează să se întâmple: ,,Suferim…”

Clarvăzătoarea Carmen Harra a intrat în direct prin telefon în cadrul unei emisiuni televizate și a vorbit atât despre evenimentele șocante din ultimul an, dar a și făcut câteva scurte previziuni despre anul următor.

Despre sfârșitul de an pe care încă îl trăim, clarvăzătoarea a precizat că s-a terminat cu seria de decese: „E foarte trist să anticipezi ceva dureros. (…) Seria de decese s-a terminat în această perioadă.”, însă previziunile despre anul 2018 se anunță sumbre, însă nu doar pentru România.

„Anul 2018 este un an foarte dificil pentru noi, pentru umanitate. […] În 2018 suferim consecințele acțiunilor din 2017. Este un an în care trebuie să fim foarte atenți la tot ce se întâmplă,” a explicat Carmen Harra. În plus, Clarvăzătoarea a menționat și că acest lucru se va întâmpla deoarece nu am făcut alegeri bune în anul 2017.

Iată ce declara Carmen Harra în aprilie 2017, despre cel de-al Treilea Război Mondial: „Donald Trump este în prezent un președinte aflat sub anchetă, fiind suspect de trădare de țară și colaborare secretă cu Rusia, iar el dorește să distragă atenția de la acest lucru, creând o diversiune în Siria. Trump a aruncat 59 de rachete în Siria fără să aibă aprobarea Congresului și este primul președinte american care face acest lucru.

El a făcut din problema lui personală una mondială, iar diversiunea e că situația din Siria trebuie să arate celorlalți că el și președintele rus Vladimir Putin nu sunt prieteni, ci se află de fapt pe poziții adverse. Trump a informat Rusia că urmează să atace, Rusia a anunțat Siria despre această operațiune, iar rachetele detonate acolo de americani au distrus niște obiective abandonate.

Este de neînțeles reacția lui Trump în condițiile în care cei din Siria își omoară copiii în atentate de ani de zile. Acum, brusc, chiar când este anchetat, după ce a văzut câteva imagini cu copiii morți în ultimul atentat, Trump a fost impresionat și a decis să intervină cu rachete și bombe.

Gestul lui Trump este o agresiune la adresa unui stat străin și dă dreptul acelui stat agresat să riposteze pe teritoriul american, să atace așa cum va putea. SUA au o karmă negativă legată de agresiunea în Orientul Mijlociu. De fiecare dată când SUA atacă fără ca țările de acolo să le atace, pentru americani încep tot felul de probleme… economice, sociale, medicale.

Problema cea mai gravă este că înainte ca Trump să fie suspendat de Congres, el va ataca peste noapte Coreea de Nord, iar asta va însemna 100% război mondial. Putem scăpa de al treilea război mondial doar dacă Trump este suspendat rapid”, a declarat, pentru ziarulring.ro Carmen Harra.

În ceea ce privește situația tensionată din România, Harra preciza:

,,Starea generală din România este legată de starea mondială foarte tensionată, peste tot în lume oamenii îşi strigă frustrările şi reacţionează emoţional, pe fondul unei temeri generale că urmează Al Treilea Război Mondial. Faptul că electorii l-au trimis pe Donald Trump la Casa Albă, în timp ce americanii au votat-o masiv pe Hillary Clinton, a amplificat starea internaţională de tensiune. Comportamentul lui Trump în calitatea de lider al SUA a dat startul protestelor în lume. În America au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de politica lui Trump peste trei milioane de oameni într-o singură zi. Urmările le ştiţi…

Din păcate, şi în România, urmează o tragedie, Guvernul va cădea destul de repede ca urmare a mişcărilor de stradă şi situaţia va deveni din ce în ce mai tulbure, în ton cu situaţia mondială. Economia globală se va prăbuşi pe fondul lipsei unor lideri reali în SUA şi în alte state mari, iar monedele se vor prăbuşi, ceea ce am spus deja. Chiar dacă ni se spune că economia este stabilă, va urma un colaps economic general şi o perioadă de recesiune mult mai gravă decât ceea ce am trăit acum câţiva ani.

Pe acest fond, vom fi extrem de aproape de un război global şi 2017 este un an crucial în acest sens. Va fi un an de cotitură care va schimba lumea aşa cum o ştim astăzi. Pericolul în acest an este să se declanşeze un conflict global în care pot muri sute de milioane de oameni nevinovaţi. Să nu uităm că există arme nucleare şi că nu toţi liderii mondiali sunt responsabili pentru deciziile luate.

Revenind la România, mişcările de protest nu vor înceta, Guvernul va cădea şi va urma o perioadă agitată din toate punctele de vedere. Nu sunt excluse nici alegerile anticipate, dacă protestele se amplifică fără nicio reacţie din partea liderilor. Repet, e vorba de reacţii emoţionale ale mulţimii, pe fondul manipulării, nu neapărat de reacţii logice şi normale. Generaţiile actuale nu ştiu ce înseamnă instabilitatea politică şi economică sau războiul”, a declarat Carmen Harra, potrivit aceleiași surse.

Sursa: spynews.ro, ziarulring.ro, antena3.ro

loading...
loading...