După ce a fost fotografiat cu Gina Pistol la mare, Smiley face prima confesiune completă

După ce a fost fotografiat cu Gina Pistol la mare, Smiley face prima confesiune completă. A spus-o pentru prima dată!

Smiley face prima confesiune completă de la lansarea celui mai recent album al său, intitulat sugestiv „Confesiune”. Popularul artist va urca pe scena de la Arenele Romane pe data de 2 iunie, unde sunt așteptați peste 4.000 de oameni. Smiley va face o confesiune muzicală în cadrul căreia va interpreta piese de pe albumul „Confesiune”, dar și hituri precum „Acasă”, sau „Oarecare”.

„M-am gandit un an de zile la aceasta confesiune de pe 2 iunie. De fiecare data cand lansam o piesa noua, imi imaginam cum va arata momentul din concert in care o voi canta live. Adevarul din muzica mea inseamna experiente si trairi personale, toate traduse in piesele de pe album, de la cum sunt eu vazut – „Domnu’ Smiley”, pana la cea mai sincera si intima traire, cea dedicata parintilor, din piesa care da si numele albumului, Confesiune. Sunt emotionat in fiecare an pentru ca de fiecare data traiesc parca alte emotii. Va astept ca si cand!”, spune Smiley.

Smiley a lansat anul trecut proiectul #Smiley10, un maraton de lansări lunare de piese cu videoclip, toate regăsindu-se acum pe albumul „Confesiune”.

CITEȘTE ȘI:

Smiley a evitat mereu să cânte această piesă dar când a făcut o excepție a izbucnit în lacrimi la refren. Piesa care l-a emoționat profund, video

Cu ocazia împlinirii a zece ani de carieră pe cont propriu, Smiley a organizat un concert care a durat două ore și jumătate, vedeta a avut invitați și a făcut fanilor mai multe surprize.

Categoric cel mai emoționant moment a fost cel în care Smiley a început să cânte piesa ,,Confesiune”, care este dedicată părinților săi. Artistul a izbucnit în lacrimi pe scenă. Se pare că până în acel moment piesa chiar nu mai fusese niciodată cântată în concerte.

Cântărețul a fost copleșit de iubirea și recunoștința pentru părinții săi, așa că nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Iată ce mesaj a postat Smiley pe contul său de Facebook, imediat după concert:
,,Emoția pe care o trăiesc acum nu am trăit-o niciodată. Vă doresc tuturor să trăiți ce am trăit eu în seara asta. Sunt alături de familia mea, de prieteni, de colegi, de artiști pe care îi apreciez și alături de voi care știți întotdeauna să-mi dați aripi. Iubesc ceea ce fac și vă iubesc pe voi că ne susțineți atât de tare mereu! Vă mulțumesc!”.

Despre piesa ,,Confesiune”, cântărețul a declarat după concert unui reporter următoarele: ,,N-am putut să o cânt, m-a cuprins starea asta de emoție și am plâns, e prima dată când pătesc asta pe scenă.”

Iată imaginile postate pe Youtube de Antena Stars:

loading...
loading...