Duminică dimineață a trezit-o un zgomot, fiul ei leșinase de somn și alcool în sufragerie. L-a dus în camera lui, l-a învelit și s-a dus la culcare. Dar de dimineață a avut surpriza vieții ei, nu-i venea să creadă ce făcuse! Ce se întâmplase în casă

Juliet Jarvis s-a trezit duminică la ora 4 dimineața, pentru că la ușă era un bărbat despre care ea era sigură că era fiul ei.

Băiatul era în stare de ebrietate, leșinat în sufragerie, așa că l-a dus în camera lui, i-a pus o pernă sub cap, l-a învelit bine, și nu s-a mai gândit la asta până în dimineața următoare.

Surpriza în dimineața următoare a venit nu pentru ea, ci pentru soțul ei, care a venit la ea și i-a zis: ,,e un tip dezbăcat sus și nu e Stewart.” (Stewart fiind fiul lor.)

Bețivul era, de fapt, Mark Campfield, în vârstă de 29 de ani, iar în acea seară își pictase fața, tocmai de aceea nu fusese recunoscut de către mama protectivă. Se pare că fusese dat afară dintr-un club de noapte pe motiv că adormise acolo!

Femeia a pus apoi pățania pe Facebook, alături de o poză a bărbatului, iată ce a scris:

,,El este noul meu fiu. Găsit aseară în casă, leșinat de somn. Când i-am dat o pernă mi-a zis mulțumesc, și m-am gândit, hmmmmm, nu prea îi stă în fire fiului meu să fie atât de politicos. Am văzut câteva lucruri ciudate, dar fiul meu face tot felul de chestii ciudate, așa că m-am dus liniștită să mă culc.

De dimineață m-am trezit că el e de fapt Marc, are fața pe jumătate pictată, cu hainele acoperite de nămol. O noapte ciudată pentru Marc. Mă întreb dacă măcar îl cunoaște pe fiul meu? Soțul meu l-a lăsat acasă, la câțiva kilometri de noi. În mod evident Marc a fost dresat de cineva, a știut să nu lase nămol pe jos, s-a descălțat la intrare.
Duminică fericită!”

f1

f2

loading...
loading...