Drumul catre succes e pavat cu… Povesti care te inspira!

De-a lungul vietii ajungem sa fim suma experientelor noastre si a celor impartasite de catre cei din jur. Pentru ca fiecare om ne modeleaza in felul sau! Fie ca avem aceleasi opinii sau nu. Unii iti intaresc propriile tale convingeri, altii iti castiga increderea si te fac sa realizezi ca inca ai foarte multe lucruri de invatat. Dincolo de profesionalism, cheia succesului consta in felul in care intelegem si ne insusim realitatea inconjuratoare. Iar cel mai usor este sa invatam de la cei pe care ii admiram, de la cei care nu numai ca au gasit cheia, dar au si deschis poarta succesului intr-un anumit domeniu. Daca ti-ai pus in gand sa dobandesti succesul in cariera ta, ei bine, acum e momentul pentru o portie buna de tips&tricks direct de la sursa, care sa te inspire si din care sa extragi cele mai relevante invataminte pentru tine.

Cel mai amplu proiect cultural – prin seria de 115 zile de conferinte organizate pentru tinerii de 14-24 ani din 23 orase ofera liceenilor si studentilor o oportunitate excelenta de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu peste 500 profesionisti consacrati, care se alatura BookLand Evolution.

Peste 30,000 tineri sunt asteptati sa participe si in acest an!

A 4a editie a Conferintelor BookLand Evolution isi redeschide portile pentru tinerii din Targu Mures pe 10 -13 aprilie 2017 la Palatul Culturii, Sala Mica. De luni pana joi (10-13 aprilie’17), in intervalul orar 14:30–16:00, vor urca pe scena 11 profesionisti, care ii vor incuraja si motiva, prin exemplul personal, sa faca alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i asteapta, dar care nu trebuie sa-i opreasca din a-si continua drumul sau a-si asculta vocatia. Astfel ca, tinerii din Targu Mures ii vor avea in fata lor, pregatiti sa le raspunda la orice intrebare, pe: Liviu Pancu, Adriana Constantin, Claudia Toganel, Vizi Imre, Titus Ilovan, Cristian Constantin, Hamar Alpár Benjámin, Dan Farcas, Gal Sandor, Hermina Man, Laura Borotea.

Intrarea la conferinte este LIBERA!

bookland-6

Parteneri: Pladis, NESCAFE 3in1, Siveco, Deutsche Leasing, Asevi, Genco’93, Atec, Tractor Proiect Comert, Nikon, Pegas, Cumpana, Magic Fm, Kiss Fm, Kiss TV, Bravo, Super Bravo Girl, Sfatul Paritilor, UrbanKid, Iqool, Edu News, BookBlog, Ziare.com, Inspire, Buzz!Camp, Centrul de parenting, Orasul Meu, Sanatatea.ro, Didactic.ro, Suntparinte.ro, Acasa.ro, Bookaholic, TatiCool, Crestem Oameni, Micile Vedete, Consiliul Judetean Mures, Biblioteca Judeteana Mures.

Despre BookLand

BookLand a luat nastere in 2011, ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala activa timp de peste 600 zile, care a  vizitat anual peste 40 orase. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului cultural, iar seria de Conferinte BookLand Evolution si platforma www.inPractica.ro completeaza abordarea social-educationala asumata.

loading...
loading...