Doliu în showbiz-ul din România! Tocmai au anunțat că s-a stins: „Amintirea ei va dăinui peste ani în inimile și sufletele noastre”

Lumea artistică românească este din nou în doliu după ce una dintre cele mai îndrăgite artiste a încetat din viață.

Lucreţia Marinescu, cunoscută şi ca Lucky Marinescu s-a stins miercuri dimineață, la vârsta de 83 de ani. Cântăreața avea mari probleme de sănătate de ceva vreme, iar vestea trecerii ei în neființă a fost făcută publică de către fiul ei, pe internet.

„Lucky Marinescu, o mare voce a muzicii uşoare româneşti din anii ’70, s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 10 ianuarie, în urma unei suferinţe de boală îndelungate. (…) O voce unică, un adevărat simbol al muzicii româneşti, Lucky Marinescu a trăit prin muzică şi pentru muzică. Amintirea ei va dăinui peste ani în inimile şi sufletele noastre”, este mesajul fiului său, Lawrence Marinescu.

1_Rodica__Lucky_si_Stela

Lucky Marinescu s-a născut pe 12 iulie 1934 în Cahul, România, în prezent în Republica Moldova, dar care s-a stabilit împreună cu familia sa în Cluj. Lucky Marinescu a lansat albumele „Melodii de neuitat” (1999), „Cele mai frumoase melodii” (2000), „Cântec drag” (2003), „Nu mă uita, Lucky” şi „Cuvinte de iubire” (2008).

Vă invităm să ascultați în memoria ei una dintre cele mai cunoscute piese ale sale: 

CITEȘTE ȘI:

Ultima oră! Soția acuzată că a făcut copii cu fratele ei a fost la detectorul de minciuni! Informațiile care au ieșit la iveală sunt incredibile: „Mi-a dat și mie cu parul în cap”

Au apărut noi detalii în cazul celor doi soți Dinulescu, în care soțul își acuză soția că a făcut copii cu fratele său.

În cadrul emisiuni televizate care a prezentat cazul a intervenit și fratele Feliciei, femeia acuzată, acesta a vrut neapărat să își exprime părerea despre acuzațiile cumnatului. Fratele a negat totul, și a precizat că nimic nu este adevărat. În plus, fratele Feliciei a mai declarat că este și el într-o relație, că are și copii, drept urmare acuzațiile că ar fi făcut copii cu sora lui i se par inumane.

„Nu este adevărat nimic. A spus şi de tata vorbele astea. Stau şi eu în concubinaj cu o femeie, am cinci copii. Nu pot să-mi dau seama de ce a spus asta. O avea ceva cu mine, oricum nu ne-am înţeles niciodată. Sora mea ar trebui să-şi caute în altă parte să stea”, a spus fratele Feliciei.

Totodată, Felicia a fost supusă testului cu detectorul de minciuni. La întrebarea dacă a întreținut relații intime cu fratele și cu tatăl său, femeia a răspuns negativ, iar detectorul de minciuni a dovedit că spunea adevărul.

În aceeași emisiune și-a făcut apariția și tatăl Feliciei, femeia acuzată. Acesta a declarat că dorește să își scape fiica de bătăile soțului, dar nu are loc în casa lui și pentru ea și pentru nepoți: „O bate, o trimite la muncă şi el stă şi ascultă muzică. Am încercat să vorbim, dar degeaba. Mi-a dat şi mie cu parul în cap. Eu muncesc, soţia mea este bolnavă. Nu pot să o iau pe fiica mea cu copiii să o aduc acasă pentru că nu am unde să o ţin. Trebuie să se înţeleagă amândoi”.

 

 

loading...
loading...