Doliu în lumea mondenă! A ținut să se afle de la ea, a făcut anunțul trist: „Dumnezeu să te odihnească în pace! Te vom iubi Veșnic!” Din păcate, s-a întâmplat

Mariana Roșca trece în aceste momente prin clipe foarte dureroase, tatăl ei s-a stins din viață. Frumoasa blondină a anunțat de curând că părintele ei nu mai este pe această lume. Mariana Roșca a postat pe Facebook o fotografie emoționantă, la care a adăugat și mai multe mesaje de doliu.

„Pe curând TATĂ! Dumnezeu să te odihnească în pace ! Te vom iubi Veșnic! ⛪⛪⛪ Să-ți fie Drumul lin… “, a scris Mariana Roșca, pe Facebook.

„Nici o Altă zi nu va mai fi la fel fără tine, TATA ! Ai plecat de lângă noi și ai lăsat în urmă un Ocean de lacrimi în care mă scufund tot mai mult. Știu că te-ai dus într-un loc mai bun și că ne vei veghea de acolo fiecare pas, fiecare răsuflare. Dar nu pot să mă împac cu gândul că nu-ți vom mai asculta glasul, nu-ți vom mai auzi râsul, glumele și sfaturile. Mai erau atâtea lucruri de vorbit, de facut.. Nu pot decât sa-L rog pe Dumnezeu să-ți ofere locul cuvenit, cel de lângă EL.Te vom purta mereu în suflet și în gând! Continuă să lupți pentru noi din Impărăția Cerurilor așa cum ai făcut pe Pământ. Ai fost un TATĂ minunat și îmi pare rău că ai plecat atât de curând. Te iubim din suflet ! Pentru noi vei trai Veșnic! Dumnezeu să te odihnească în pace TATĂ! “, a mai scris Mariana Roșca pe rețeaua de socializare.

r1

Vă amintim că Mariana Roșca a devenit cunoscută în showbiz datorită sub numele de cod „blonda lui Iri” dezvăluirilor amuzante, spunem noi, pe care le-a făcut despre Irinel Columbeanu. Cei doi s-au întâlnit în toamna anului 2009 într-un club. Blonda l-a fascinat pe Irinel, care i-a făcut declaraţii de dragoste, cei doi fiind surprinşi de paparazzi. După întâlnirea din club, miliardarul şi Mariana Roşca au avut apoi o întâlnire romantică la un salon de masaj erotic, unde omul de afaceri i-ar fi spus explicit că vrea să facă dragoste cu ea. Se pare că după câteva pahare, Irinel a sărutat-o pe Mariana acolo unde nu o mai făcuse niciun bărbat până atunci: la subraţ, potrivit click.ro.

mariana-rosca-2

CITEȘTE ȘI:

Alertă! Se va întâmpla în această vară, meteorologii au făcut anunțul care a băgat panica în români. „De luna viitoare încep problemele.” Atenție, începe curând!

Directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a declarat miercuri, potrivit Agerpres, că scenariile climatice indică o diminuare a cantităților de precipitații în viitor, în medie cu 15-20%, în lunile de vară, iar zonele cel mai afectate de secetă vor fi Sudul, Sud-Estul, Estul, Vestul României, dar și Câmpia Transilvaniei.

„În condițiile în care scenariile vor indica o diminuare a cantităților de precipitații mai ales în lunile de vară, în medie cu 15-20%, așa cum arată scenariile climatice viitoare, este posibil ca în acele zone pe care astăzi le cunoaștem ca fiind cele mai vulnerabile la fenomenul de secetă, respectiv Sudul, Sud-Estul, Estul și Vestul României, dar și Câmpia Transilvaniei este posibil să înregistreze temperaturi mai scăzute, iar lunile de vară să fie din ce în ce mai călduroase în viitor și din ce în ce mai secetoase. De aceea adaptarea, cel puțin pentru agricultură — pentru că primul impact de creștere a temperaturii aerului sau reducerea precipitațiilor în lunile de vară, considerate luni critice — să determine adaptarea tehnologiilor la ceea ce înseamnă schimbarea climei în viitor”, a arătat Elena Mateescu.

Directorul ANM a mai precizat că se vorbește și despre perioade în care calendarul lucrărilor agricole să fie decalat pentru perioade mai timpurii sau mai târzii, în funcție de rezerva de apă din sol, dar și despre adoptarea unor soiuri sau hibrizi care să reziste la temperaturi mai ridicate și la secetă: „Vorbim de lucrări ale solului care să se bazeze pe un număr mic de treceri și cu pe lucrări în adâncime, care să determine pierderea apei din sol, în condiția în care conservarea apei rămâne o prioritate pe fondul secetei prelungite”, a arătat directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie.

„Vorbim de mai multă energie în sistem, care, coroborată cu o cantitate mai mare de vapori de apă, determină implicit o intensificare a acestor fenomene. Și aceasta fie că vorbim de caniculă în perioada de vară, fie că vorbim despre perioade cu precipitații abundente pe secvențe scurte din timp, care pot genera la nivel local viituri rapide după perioade foarte călduroase, fie că vorbim despre fenomenul de viscol, care poate să genereze, în partea de Sud și Sud-Est a României, intensificări ale vântului ce pot depăși la rafală 75-90 kilometri pe oră, transport de zăpadă de la sol, astfel încât să vorbim despre troienirea stratului de zăpadă și înălțimi mai mari de 1-1,5 metri”, a precizat șefa ANM.

Aceasta a mai adăugat și că nu a exclus ca și în viitor, pentru perioada 2021-2050 sau sfârșitul secolului, pe fondul schimbărilor climatice, după scenariul creșterii temperaturilor generate de gazele cu efect de seră, să avem de-a face cu o intensificare a valurilor de căldură sau cu creșterea numărului de nopți tropicale, potrivit a1.ro.

„Alternanța perioadelor de secetă, urmate de precipitații abundente pe segmente foarte scurte de timp, acele precipitații cu o rată a intensității destul de mare, pot genera în continuare anumite probleme de natură hidrologică, astfel încât întreg sistemul climatic să fie caracterizat de palete de tipare de vreme extremă considerate astăzi, dar care în viitor să fie considerată vreme normală (…) Există o strategie națională privind schimbările climatice și planul național de adaptare privind economia verde pentru 2016-2020, în care s-au identificat 12 sectoare vulnerabile — vorbim aici de agricultură, transporturi, construcții, resurse de apă, asigurări — și pentru fiecare cuprinde măsuri specifice de adaptare”, a spus directorul ANM.

loading...
loading...