Doi oameni au fost văzuți dezbrăcați pe balcon, e incredibil ce făceau în văzul tuturor

Acest caz a stârnit o dezbatere aprinsă. Doi oameni despre care se crede că formează un cuplu au fost surpinși dezbrăcați la balconul unui apartament. Un trecător șocat de ceea ce vede a făcut o poză perechii ciudate. Martorul a povestit că femeia era foarte liniștită, de parcă făcea cel mai natural lucru din lume.

Se pare că martorul a obiectat și i-a spus femeii că nu e decent ce face, dar ea pur și simplu a început să danseze înspre el. Incidentul a avut loc la o aruncătură de băț de un parc pentru copii. Se pare că cei doi nu întrețineau relații intime pe balcon, conform Daily Mail.

Unii au spus că este vorba doar despre corpul uman și nu e cazul să ne scandalizăm atât de ușor, până la urmă cei doi erau în spațiul lor privat, balconul propriului apartament.

Tot în această lună a mai două femei turiste au fost surprinse într-un parc dezbrăcându-se pentru a se pregăti să mănânce un picnic doar în bikini. O mamă a fost cea care a postat imaginile pe Facebook, ea a declarat că acest tip de comportament este revoltător.

cuplu-2

Voi ce credeți?

loading...
loading...