Doctorul a fost singurul care văzuse petele de sânge din mall. Le-a urmărit, dar ce a descoperit acolo l-a schimbat pentru totdeauna: „Era sânge peste tot! M-am apropiat și atunci am văzut…”

Yasin Fatine este de meserie medic, însă nici prin gând nu-i trecea că o simplă vizită la mall, iar apoi urmărirea unor pete de sânge, îi vor schimba întreaga viață. Yasin mersese în mall pentru a lua prânzul, însă acolo a văzut cum un polițist se ridică brusc de la masă și începe să alerge prin mall. Iniţial, a crezut că omul legii urmărea vreun hoţ, aşa că şi-a continuat liniştit drumul spre parcare.

Am văzut cum oamenii încep să se îngrămădească pe hol. Muream de curiozitate să văd ce se întâmplă, dar îmi expira biletul de parcare, aşa că mi-am continuat drumul. La un moment dat, am văzut o dâră de sânge şi urme de pantofi sângerii. Era sânge peste tot! M-am apropiat de oameni şi atunci am văzut patru poliţişti lângă doi tineri întinşi pe jos, încercând cu disperare să le oprească sângerarea. Unuia îi sângera braţul. Celuilalt, piciorul. Tânărul cu mâna tăiată stătea în picioare, sprijinit de perete, aşa că nu m-am apropiat de el. În schimb, cel căzut sângera abundent din picior, era palid şi dădea semne că începuse să-şi piardă cunoştinţa”, a povestit doctorul.

În momentul în care a găsit pe jos o curea, a luat-o și a legat piciorul unuia dintre răniți, oprind sâmngerarea. Mai apoi victima a început să acuze dureri în piept. Din fericire, era doar o senzaţie cauzată de frică. Nu mai avea şi alte plăgi. Yasin Fatine a mai stat lângă victime până la venirea medicilor, asigurându-se că starea lor nu se agravează. Coincidenţa a făcut ca cei doi să fie transportaţi tocmai la spitalul unde acesta lucra, potrivit realitatea.net.

Cele două victime erau doi adolescenți în vârstă de 17 ani care se înjunghiaseră unul pe altul. În cele din urmă, cei doi au fost transportați la spital unde, datorită intervenției doctorului Yasin, s-a descoperit că starea lor nu le amenința viața. Unul dintre băieți a fost acuzat pentru tulburarea liniștii publice, pe când celălalt se află încă în spital, în arestul poliției.
CITEȘTE ȘI: 

Și-a prins soția făcând amor pasional cu șeful ei bătrân, dar ce le-a făcut a amuțit o lume întreagă! Amanții nici n-au știut că i-a văzut, a scos telefonul și… Ce a făcut l-a băgat direct în pușcărie! Caz unic în lume…

Un bărbat din Marea Britanie, tată a doi copii, bănuia de ceva vreme că soția are o aventură, așa că și-a urmărit soția cu ajutorul telefonului mobil al femeii, mod în care a aflat că aceasta se îndrepta către o destinație suspectă și necunoscută. Urmând-o, soțul a văzut cum nevasta sa, Nancy, în vârstă de 38 de ani, a intrat într-o casă pe care nu o știa. Bărbatul a așteptat doar câteva minute, apoi a intrat și el, curios.

Însă în momentul în care a văzut ce făcea în acea casă mama copiilor lui, a rămas blocat! A avut nevoie de câteva secunde să-și revină, pentru a putea reacționa: soția lui era în pat cu șeful ei, în vârstă de 58 de ani.

Nervos, a scos telefonul și i-a filmat pe cei doi, apoi a fugit și și-a lăsat soția în brațele șefului. Urmarea nu a fost cea așteptată de bărbat. Cu toate că nu i-a agresat în niciun fel pe cei doi, bărbatul, pe nume Sean, a fost arestat și acuzat de intare prin efracție, ba chiar riscă să facă și ani grei de pușcărie!

Avocații săi au pregătit o apărare imbatabilă și chiar au susținut faptul că acesta ar merita felicitat pentru faptul că nu a recurs la violență atunci când și-a surprins soția cu șeful.

Judecătorii au ales să îl elibereze din închisoare, în cele din urmă. Bărbatul s-a despărțit de soția sa, apoi, potrivit RTV.net.

loading...
loading...