Din păcate, s-a întâmplat la 73 de ani! Viorel… Sunt momente foarte grele pentru Oana. Ce se întâmplă chiar acum în familia lor

Din păcate, după ce a suferit o intervenție chirurgicală delicată și costisitoare, Viorel Lis mai primește o lovitură. Se pare că soțul Oanei Lis este acum nevoit să joace mai rar la pariurile sportive, pentru că nu prea mai are bani…

„Joc la pariuri, dar aşa câte un leu, doi. Nu mai am bani ca să joc sume mari. Am câştigat recent un milion la pariuri sportive, că de păcănele nici nu mai încape vorba. Nu am mai jucat de ceva timp. Trebuie să iau aproape 30 de pastile pe zi. Ametesc şi îmi pierd echilibrul, uneori îmi pierd direcţia, din această cauză îmi este frică ca să mai ies din casă”, a declarat Viorel Lis, potrivit Spynews.

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

Din păcate, vești triste! Oana Lis, în lacrimi! Ce s-a întâmplat

Oana Lis a trecut prin clipe cumplite ieri, când a mers la o cafenea. Vedeta a avut parte de câteva momente care pur și simplu au făcut-o să plângă din cauza tristeții.

Nu sunt foarte mulți cei care știu că Oana Lis și-a pierdut mama la o vârstă foarte fragedă și a fost obligată să învețe rapid unele lucruri de una singură, fără a avea parte de îndrumarea cuiva. Lucrul pe care l-a văzut la cafenea ieri i-a trezit multe sentimente triste, mai ales din perioada copilăriei, așa că nu s-a putut opri din plâns.

Ba mai mult, chiar a scris pe rețelele sociale pentru a împărtăți momentul incredibil și cu prietenii și fanii săi. Iată ce a scris ea:

,,Eram la o cafenea şi vorbea o mamă cu fata ei care avea vreo 25 ani… Și vorbea cu aşa iubire şi blândețe cu ea cum mie nu mi-a vorbit nimeni niciodată… Mi-au dat lacrimile şi mi-am dat seama că uneori sunt dură pentru că nu m-a învățat nimeni pașii iubirii necondiționate…”.
La rândul lor, prietenii nu au întârziat în a-și oferi sprijinul, așa că i-au scris: ,,Oana, stai linistită, nu te mai consuma! / Te cred şi e trist! / Totuşi, cel mai dureros e că nu ai copii! / Nu eşti singură!”.

CITEȘTE ȘI: 

Oana Roman a mințit pe toată lumea! S-a aflat adevărul despre soțul ei! De necrezut ce-a ieșit la iveală despre Marius Elisei după atâția ani

Cariera lui Marius Elisei, despre care Oana Roman vorbește la emisiunile televizate nu este atât de impresionantă pe cât vrea ea să pară. Potrivit unor surse, soțul Oanei Roman a fost un simplu angajat la un cunoscut birou de avocatură, unde primea doar sarcini extrem de ușoare.

Se pare că Marius Elisei avea ca responsabilitate făcutul cafelelor în fiecare dimineață, când la birou veneau clienți sau colaboratori. Aceleași surse au povestit că într-adevăr, așa cum a povestit și Oana Roman, soțul ei a părăsit locul de muncă la scurt timp după ce a cunoscut-o pe ea. Nu a fost dat afară, nu i s-a cerut să demisioneze, ci a fost pur și simplu alegerea lui. Cu toate acestea, după nunta cu fiica fostului premier, Marius nu a reușit să se mai angajeze nicăieri.

Chiar dacă Oana Roman a pus somajul lui Marius pe seama faptului că multă lume refuză să-l angajeze din cauza ei, declarând că tatăl fiicei sale a întâmpinat probleme atunci când și-a depus CV-ul la diverse firme, se pare că adevărul este cu totul altul. Marius Elisei nu are nicio specializare, cu atât mai puțin în avocatură, așa cum pretinde fiica fostului premier.

Dat fiind faptul că nu se poate lăuda cu performanțele și experiența sa, lui Marius îi va fi greu să se angajeze pe un post bine plătit. Dovadă că, în momentul în care a decis să plece în Anglia pentru a face rost de bani, Elisei nu a găsit decât job-uri de muncitor necalificat, scrie libertatea.ro.

 

loading...
loading...