Din păcate, o nouă veste tristă azi. Tocmai s-a aflat că a murit. Va fi îngropată duminică, la Cimitirul Bellu. Soțul și fiul sunt distruși… Dumnezeu s-o odihnească!

O nouă tragedie întristează România: Maria Lascar, soţia medicului Ioan Lascar, a murit ieri după o luptă de ani de zile cu una dintre cele mai crâncene boli. Din nefericire, tratamentul nu a dat rezultate în cazul acesteia, iar boala a învins. Maria Lascăr avea 70 de ani, iar soțul ei, Ioan Lascăr, cel care a reușit să facă minuni în cazurile pacienților săi, nu a reușit să o salveze din ghearele nemiloase ale cancerului pulmonar.

Maria Lascar a fost la rândul său medic primar ginecolog şi şi-a făcut meseria cu pasiune şi dedicaţie. A fost căsătorită cu Ioan Lascar, iar împreună au avut un copil, Bogdan Lascar, artist plastic. Înmormântarea Mariei Lascăr va avea loc duminică la Cimitirul Bellu din Bucureşti. Toți cei care au cunoscut-o pe soția lui Ioan Lascăr îi vor putea aduce atunci un ultim omagiu.

Ioan Lascăr este şeful Clinicii de Chirurgie Plastică din cadrul Spitalului Floreasca. „Chirurgia este o profesiune extrem de responsabilă. Și faci asta numai pentru că îți dă voie Creatorul. Noi nu vindecăm, ci tăiem, punem lucrurile la locul lor, dar vindecarea este un proces pe care nu-l controlăm. Felul în care se vindecă o incizie aparține Divinițății. Noi nu avem niciun merit. Noi doar creăm condiții ideale de desfășurare a procesului natural de vindecare”, declara Ioan Lascăr într-un interviu pentru evz.ro.

sotia-celebrului-medic-ioan-lascar-s-a-stins-din-viata-518123

CITEȘTE ȘI: 

Scandal în Italia! Ea e menajera din România care i-a șocat pe italieni. Ce i-a făcut femeia șefului ei celebru la 12 noaptea e incredibil, dar acum el nu mai poate să scape! Cazul a făcut înconjurul lumii

Claudio d’Alessio este fiul celebrului cântăreț Gigi d’Alessio, însă acum celebritatea pare să nu-l mai poată salva după denunțul pe care l-a făcut la adresa lui o fostă menajeră din România.

Românca povestește că, în luna iulie 2014, a fost trezită în timpul nopții de d’Alessio și iubita lui, Nicole Minetti. Aceasta este și ea o fostă vedetă care, în plus, a fost implicată și în scandalul petrecerilor erotice ale lui Silvio Berlusconi și are o condamnare pentru proxenetism! Potrivit notizie.tiscali.it, cuplul ar fi ajuns acasă, s-ar fi certat, apoi ar fi atacat-o pe românca de 52 de ani, care s-a constituit parte civilă în proces. Întreg incidentul ar fi avut loc într-un apartament din Roma ocupat de d’Alessio.

Totuși, pe de altă parte, fiul cântărețului are o cu totul altă variantă, una mai fistichie: el povestește că s-ar fi întors acasă în jur de miezul nopții, iar iubita lui, care era pe atunci însărcinată, avea poftă de clătite. Din acest motiv ar fi trezit-o el pe menajeră, să o roage să le pregătească niște clătite, dar românca, nervoasă, i-ar fi atacat!

Bărbatul mai spune și că menajera româncă ar fi încercat inclusiv să-l lovească cu un scaun, însă ar fi reușit să o prindă la timp de mână. Apoi femeia și-ar fi pierdut echilibrul, ar fi căzut și s-ar fi lovit. Ar fi plecat imediat din casă și ar fi inventat că a fost bătută, potrivit digi24.ro.

D’Alessio susține și că menajera din România obișnuia să-i vorbească urât iubitei lui și îi spunea că nu e angajata ei: „Merg la sală şi am 1,90. Credeţi că dacă atacam o femeie de 50 de ani avea nevoie doar de trei zile de îngrijiri?”, a întrebat D’Alessio într-o declarație pentru Il Messaggero.

Totuși, românca nu vrea cu niciun chip să renunțe la plângerea sa. Ea precizează că nu numai că a fost bătută, dar a mai și fost plătită la negru, fără contract de muncă. Judecătorii vor decide a cui variantă este și cea adevărată, în acest caz.

loading...
loading...