Din păcate începem ziua cu o veste tristă! „Am rămas paralizată!” Operată de urgență, o cunoscută cântăreață de la noi!

Alina Radi a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare chiar ea, întinsă pe un pat de spital. Acum, cântăreața a spus adevărul în ceea ce privește starea ei de sănătate. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a reușit să își sperie fanii cu poatarea cu pricina, mai ales fiindcă a refuzat să dea detalii despre ce s-a întâmplat.

În cele din urmă, Alina Radi a decis să spună adevărul în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars:

„Am suferit o mică operație. Mi-am făcut o operație de varice, printr-o metodă mai nouă, metoda de înghețare. Am avut o problemă la un picior…mi-au făcut anestezie generală, pentru că am avut probleme la naștere cu acea epidurală, pentru că am rămas semi paralizată de la acea epidurală…Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine, m-am externat în a doua zi după operație”, a spus Alina Radi, pentru Antena Stars.

radi

CITEȘTE ȘI:

Momente îngrozitoare! Mariana de la Exatlon a primit o veste proastă de la medici! Uite ce i s-a întâmplat de când s-a întors acasă

Momente îngrozitoare! Mariana de la Exatlon a primit o veste proastă de la medici! Uite ce i s-a întâmplat de când s-a întors acasă

Mariana Nenu, fosta concurentă de la Exatlon, și-a reluat de curând competițiile sportive la foarte scurt timp după ce a revenit în țară. În urmă cu numai câteva zile, ea a concurat la Ultrabalaton, cometiție pe care a încheiat-o pe locul 4 la feminin.

Din păcate, însă, ultramaratonista, fosta concurentă Exatlon, a avut parte și de o experiență mai complicată, după ce a leșinat la kilometrul 95. În acel moment, medicii i-au cerut să se oprească, dar Mariana Nenu a fost atât de încurajată de cei din jur încât, datorită spiritului ei de luptătoare, nu a ținut cont de sfaturile medicilor, și a cotinuat.

Competiția Ultrabalaton are 221 de kilometri, pe care fosta concurentă Exatlon i-a parcurs în 29 de ore, 36 de minute și 22 de secunde.

„Ma deshidratasem foarte mult. Vomitasem de cateva ori. Era si soare si am lesinat. Efectiv caldura te doboara. E un concurs foarte greu. Am facut atunci o pauza de o ora, dar ca sa imi reintru in ritm am mai avut nevoie de alte 3. Fara munca in echipa nu se poate. Bogdan (n.r. antrenorul Marianei) m-a incurajat tot timpul si m-a sustinut”, a declarat Mariana.

„Va multumesc din suflet tuturor celor care ati fost alaturi de mine in aceasta cursa Ultrabalaton2018, o cursa grea. O cursa in care 21 de fete au abandonat. Multumesc Ben Ami (n.r. antrenorul ei) pentru suportul si bicicleala alaturi de mine, pentru curajul de a te contrazice cu doctorii care voiau sa abandonez cursa, eu necrezandu-i, am mers pe intuitia ta”, este mesajul Marianei Nenu, fosta concurenta Exatlon, dupa competitie.

loading...
loading...