Detaliul înfiorător pe care nu-l știa nimeni! Cristina Stamate și-a pregătit moartea: ,,Să îmi aducă…”

În urmă cu doi ani, actrița Cristina Stamate a suferit o operație extrem de dificilă și periculoasă, pe cord deschis, în urma căreia artista chiar credea că va muri.

Tocmai de aceea la scurt timp după ce a fost externată, ea a venit în platoul unei emisiuni de televiziune, povestind detaliat coșmarul prin care a trecut. Cu aceeași ocazie Cristina Stamate a mărturisit și că i-a transmis colegului ei, Alexandru Arșinel, să îi pregătească un loc de veci în Cimitirul Bellu, acolo unde sunt înmormântați mulți artiști și oameni importanți.

,,M-a sunat Arsinel si mi-a zis sa fiu tare, dar eu i-am zis ca nu am loc de veci. I-am spus prietenei mele sa il caute ca sa imi faca si mie loc de veci la Belu in fata, sa imi aduca lumea flori”, a recunoscut actrita.

,,Nu stiu ce forta aveti, impactul pe care trebuie sa-l aiba presa, dar as vrea sa va adresati celui de sus sa se opreasca. Nu mai rezistam. E prea mult. Cristina a fost o actrita exceptionala de revista. De un temperament fantastic, de o corectitudine si o colegialitate cum rar se gasesc. Era oricand dispusa sa sara in ajutor, oricand dispusa sa renunte ea in favoarea cuiva. O fata extrem, extrem de generoasa si un mare talent, bineinteles”, a spus Alexandru Arșinel, în onoarea bunei lui prietene.

După ce a suferit intervenția chirurgicală pe cord deschis, Cristina Stamate a vorbit despre moarte în aceste cuvinte:

,,Ma gandeam ca mor si eram nedumerita ca nu mi se derula in minte filmul vietii. Eu chiar am fost la un pas de moarte si simteam o tristete greu de descris ca imi imaginam ca nu o sa mai urc pe scena”.

CITEȘTE ȘI:

Alexandru Arșinel a răbufnit în direct în fața întregii țări! A făcut declarația dureroasă imediat după moartea Cristinei Stamate: ,,Unele jeguri din lumea noastră au…”

După moartea Stelei Popescu, România primește o nouă lovitură: Cristina Stamate s-a stins din viață la numai 71 de ani.

Alexandru Arșinel pare să se ocupe de partea organizatorică a înmormântării, întrucât se pare că familia artistei încă este de negăsit. Actorul are doar cuvinte de laudă la adresa colegei lui despre care precizează că în momentul în care a fost operat, Cristina Stamate i-a luat apărarea.

Iată cum a descris el ce s-a întâmplat în acel moment:

,,Unele jeguri din lumea noastra au navalit pe mine cand am făcut transplantul. Ea m-a apărat şi a informat lumea că şi eu am dreptul la viaţă ca orice om de pe stradă. A fost un om deosebit şi o parteneră exagerat de cinstită. (…) Ce interpretare bolnava! Extraordinar… Cat jigodism ! M-am straduit de dimineata sa ii caut un loc de veci, pentru ca prietenii Cristinei Stamate mi-au spus ca nu are loc de veci. Sigur ca da… Mai aveţi ceva sa ma intrebati? Haideti ca m-am suparat”.

Actrița Cristina Stamate a fost chinuită și răpusă de insuficiența mitrală și cardiopatia ischemică, grave afecțiuni ale inimii.

Sursa: wowbiz.ro

loading...
loading...