Detalii șoc! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A cedat când și-a văzut mama în sicriu. Anca nu i-a fost alături mamei în ultime clipe. Ce îi ceruse Ionela Prodan e uimitor! Ce se întâmplă cu fiicele artistei în aceste momente

Anamaria Prodan este distrusă de durerea cauzată de pierderea iubitei sale mame, poate tocmai de aceea, în timp ce trupul neînsuflețit al regretatei artiste era pregătit pentru a fi depus la capela cimitirului Bellu, fiica sa a decis să meargă acasă, după ceea ce probabil a fost o noapte albă de coșmar pentru ea, una pe care a fost nevoită să o înfrunte singură, dat fiind că sora ei, Anca, plecase în America, acasă, crezând că mama lor se va însănătoși.

Noaptea trecută a fost una grea pentru Anamaria, cunoscuta impresară a fost nevoită să alerge de colo colo pentru a pregăti cele necesare pentru înmormântate. Mulți s-au întrebat de ce cealaltă fiică, Anca, nu i-a fost și ea alături pe patul de moarte mamei sale. Se pare că Anca a plecat în America abia când veștile erau bune și încurajatoare despre starea mamei, în plus, chiar Ionela Prodan a fost cea care a rugat-o pe fiica sa să plece, transmițându-i că se simte bine și că nu mai are rost să stea.

Ionela Prodan a murit. Un apropiat al familiei a declarat într-o emisiune tv că Ionela Prodan nu ştia despre probleme de care suferea, asta pentru că fiica sa a ţinut să-i ascundă. Ionela Prodan simţea că ceva nu este în regulă din cauza multor analize pe care le făcea, însă nu a ştiut cu adevărat despre afecţiunea sa la pancreas, potrivit spynews.ro.

Cântăreața Ionela Prodan a decedat luni seara, la orele 21:00, pe data de 16 aprilie 2018, iar vestea cea tragică a fost dată fanilor chiar de către fiica acesteia, Anamaria Prodan. Artista s-a stins în urma unei cumplite lupte cu boala. În aceste momente, trupul neînsuflețit al Ionelei Prodan se află încă la Spitalul Elias, unde se fac documentele necesare pentru ca aceasta să poată fi ridicată. Cântăreața de muzică populară va fi înmormântată în costum popular, iar trupul neînsuflețit va fi depus marți, la cimitirul Bellu.

Update ora 9:08: Sicriul în care Ionela Prodan va fi înmormântată a ajuns la Spitalul Elias marţi dimineaţă. Actele necesare au fost pregătite de către Anamaria Prodan, iar trupul neînsufleţit al regretatei artiste a fost scos din spital în jurul orei 9:00, de unde a plecat către capela cimitirului Bellu. Cântăreața va fi înmormântată în sicriu alb.

După ce a auzit veștile, sora Anamariei Prodan urmează să se întoarcă în țară, pentru înmormântare. Dar cum zborul e lung, practic Ana trebuie să se descurce singură, potrivit spynews.ro.

„De câteva zile, marea artistă nu mai reacționa la tratament. De aceea, a fost nevoie iarăși de intervenția medicilor, care au băgat-o pe aparate pe pacientă. Ea respira doar artificial, practic nu mai era nimic de făcut. Totuși, în mod surprinzător, înainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii și s-a uitat fix la fiica sa. A luat-o mama și i-a spus: Gata. mă duc! Atât. A mai apucat să o audă pe Anamaria spunându-i că o iubește enorm și viața sa s-a sfârșit”, au declarat surse din spital, potrivit wowbiz.ro.

loading...
loading...