Detalii sfâșietoare despre familia care a plonjat cu mașina în Dunăre, șoferul a povestit tot ce s-a întâmplat apropiaților, nimeni nu știa asta până acum: ,,Se țineau de mână, dar când…”

Șoferul care a plonjat cu mașina în Dunăre dă noi detalii înfiorătoare.

Toți membrii familiei aflați în mașină s-au stins la începutul lunii octombrie, ținându-se de mână, în încercarea disperată de a se salva. Unicul supraviețuitor, șoferul, a precizat că el i-a ajuta să iasă din mașină, a înotat până la mal și a încercat să îi tragă și pe ceilalți cu o creangă, după ce s-au agățat de ea, însă nu a reușit. Curenții din acea zonă sunt foarte puternici și i-a istovit pe cei patru în timp ce înotau pentru a rămâne în viață.

Același șofer a mai povestit apropiaților și că nu a pierdut controlul volanului datorită vitezei, ci a ajuns în apă după o manevră disperată prin care încerca evitarea unei coliziuni frontale cu o mașină care venea pe contrasens.

Totul a fost și mai greu fiindcă în partea dreaptă a sensului de mers dinspre Orșova către Moldova Nouă, există un perete stâncos, așa că singura variantă pentru a evita un impact tragic era virajul brusc la stânga. Totuși, întrucât ancheta este încă în desfășurare, varianta nu a fost încă confirmată oficial.

Șoferul este acum cercetat penal pentru uciderea din culpă a celor trei pasageri găsiți până în acest moment, deși a povestit că a făcut tot ce a putut pentru a-i salva. Bărbatul ar fi povestit: ,,Se țineau toți patru de mână, dar când am întins creanga, nu i-am mai văzut!”.

Vă amintim că este vorba despre accidentul rutier ce a avut loc la începutul lunii octombrie, n dreptul localității Coronini, județul Caraș-Severin. ,,Este vorba despre un bărbat de 45 de ani care a reuşit să se salveze, după ce maşina în care se afla a ajuns în Dunăre. Bărbatul a fost transportat la spital. Iniţial, a fost în stare de inconştienţă, însă şi-a revenit după ce i s-au acordat îngrijiri medicale. De la el ştim că în maşină se mai afla o familie – un bărbat şi o femeie şi copiii lor, respectiv un tânăr de aproximativ 18 ani şi un copil de aproximativ şase ani”, declara pe atunci purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Elena Târlă.

Surse: RTV, expressdebanat.ro

loading...
loading...