Detalii care te pot ajuta sa-ti maresti sansele de castig la pariuri sportive

Cu agentii stradale la tot pasul si cu o sumedenie de site-uri de profil disponibile, romanul nu duce lipsa de optiuni atunci cand vine vorba de locatii, offline si online, unde poate sa parieze. Iar pariurile sportive au devenit un fel de “sport national”, la care toata lumea se pricepe si la care toti se inghesuie sa dea sfaturi. Insa toti acestia castiga, sunt “pe plus”? Privind ce bine o duc casele de pariuri, suntem tentati sa credem ca nu. Atunci, unde gresesc pariorii si ce ar putea sa faca mai bine pentru ca balanta lor sa nu mai fie pe minus?

In primul rand, se stie ca romanii sunt pasionali. Sangele latin nu ne lasa sa fim tot timpul obiectivi in legatura cu ce pariem. Vrem intotdeauna ca favoritii nostri sa se impuna, iar banii sunt investiti mai degraba pe sentimente decat pe calcule si analize. Ce se poate schimba in bine? Sa nu mai pariem pe formatiile/jucatorii de care suntem atasati sentimental. Sa incercam sa privim pariurile in mod detasat si sa analizam, la rece, ce sanse de castig au cei pe care vrem sa ne punem banii.

Nu ai crede dupa cati studenti se inghesuie sa se inscrie la ASE, dar nu toti romanii au notiuni de “bankroll management”. Mai intai, sa vedem ce intelegem prin termenul “bankroll”. Acesta exprima suma pe care o avem destinata exclusiv pariurilor, fie ca se afla in contul online, fie ca o avem rezervata (pe o anumita perioada) pariurilor offline. Indiferent de cat de mare este aceasta suma, exista intotdeauna riscul de a o pierde pe toata, poate in urma unei sesiuni live nefavorabile ori ca urmare a celor discutate in paragraful anterior. Pentru a minimiza acest risc, trebuie sa ai in permanenta o privire ampla asupra bugetului tau. Astfel, nu trebuie niciodata sa pariezi mai mult decat iti permiti sa pierzi sau sa aloci mai mult de un anumit procent (setat de tine) din buget unui pariu. Nu te ingrijora, pariuri “bune” ori “bani pe jos”, vorba lui Sumudica, vor fi mereu, asa ca nu este o drama daca ratezi acum sau daca ai impresia ca profitul poate sa fie prea mic.

In cazul in care in continuare nu ai profit, atunci s-ar putea sa te “arunci” pe prea multe pariuri, incercand sa pariezi pe cantitate, nu calitate. Este un domeniu in care trebuie sa gasesti cu grija oportunitatea. De exemplu, puteai sa mizezi pe accesul Romaniei in fazele eliminatorii de la Campionatul European U-21. Intr-o grupa foarte grea, cu Anglia, Franta si Croatia, poate ti-ar fi fost greu sa vizualizezi acest aspect, insa cota era pe masura riscului. Ba chiar puteai sa faci o “aroganta” si sa joci “Romania campioana” la pariuri sportive la 888 Sport. La o cota de aproximativ 100, ai fi acumulat un profit frumos chiar daca “tricolorii” nu trec de semifinale. Asta pentru ca poti beneficia de functia de cash-out.

Si posibilitatile de mai sus ne duc cu gandul la poate cel mai important aspect atunci cand vine vorba de profit – pariurile antepost. Daca iti doresti sa castigi la pariuri sportive, atunci trebuie sa iei in considerare aceste piete. Sunt acele pariuri destinate pe termen lung, la care ai procesat absolut toate informatiile adunate si unde, desi se pot schimba variabile, mizezi pe o analiza amanuntita si pe mai multe scenarii. Evident, pariezi atunci cand mai multe scenarii iti sunt favorabile, nu ca-n “Endgame”. Sezonul NBA s-a incheiat de nici doua saptamani, dar noi trebuie sa luam in considerare urmatoarea stagiune. Golden State Warriors au jucat ultimele cinci finale, insa se vor muta pe o arena noua si nu se vor putea baza pentru o buna bucata de timp pe Kevin Durant si Klay Thompson, accidentati. Sa nu uitam ca si DeMarcus Cousins a suferit o accidentare grava si, deocamdata, el n-a reusit sa revina la forma de odinioara. Sunt doar cateva detalii ce te pot ajuta sa implementezi un pariu antepost pe NBA. Trebuie doar sa le treci printr-un filtru obiectiv si sa vezi ce-ti da la final.

Poate ca te impresioneaza castigurile substantiale, venite din mize ca 5-10 lei, insa nu uita ca jucatul la nimereala nu te dezvolta ca parior. Si castigurile constante, pe termen lung, sunt cele care diferentiaza un jucator adevarat de pariuri sportive de unul care joaca doar pentru “distractie”.

loading...
loading...