Despre rentabilitate în sfera pariurilor sportive

Când vorbim despre pariuri nu putem vorbi întotdeauna de noroc, având în vedere că există și pierderi nu doar câștiguri.

În prezent există posibilitatea de a paria online sau offline la diverse case de pariuri sportive.

Deși multe persoane pierd mulți bani la pariuri online, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne încercăm norocul de câte ori avem ocazia.
Din acest articol veți afla câteva principii de bază de care orice parior poate profita atunci când pariază la diferite case de pariuri, în mod responsabil.

Cum pot fi rentabile pariurile sportive

În primul rând, cine vrea să parieze la case de pariuri din România, trebuie să-și stabilească un buget. Acest buget numit “bankroll”, reprezintă o sumă de bani care nu trebuie să-i afecteze situația economică actuală.

Este foarte important de reținut faptul că orice parior trebuie să pariezi la case de pariuri licențiate atât cât își poate permite să piardă.

În plus, bugetul trebuie să fie independent de toate celelalte cheltuieli de întreținere a casei.

Odată stabilit bugetul, pariorii trebuie să decidă ce sumă pariază de fiecare dată. Cheia este parierea aceleași sume la fiecare joc. Suma care este rezervată pentru fiecare joc este numită unitate de pariu.

Pentru determinarea unității sale, prima dată pariorul trebuie să decidă modul de joc. Acesta poate juca agresiv sau nu. Cantitatea tipică de unitate este de 1%, dar unele persoane încep de la 1,5% și merg până la 5%. Totul depinde de cât de mare este bugetul și de temperamentul pariorului în momentul în care pariază la diverse case de pariuri online.

Unitatea sa este cheia pentru minimizarea riscului atunci când se încearcă maximizarea beneficiilor sale.

Pariorii care dau greș sunt cei indisciplinați și, fără îndoială, fac pariuri de dimensiuni diferite.

Această metodă de pariere nu este cea mai bună strategie, având în vedere că se pierd mulți bani când se fac pariuri mari. Atunci când se fac pariuri mici la case de pariuri recomandate, și se pierde, măcar suma nu este mare. De aceea unele persoane au un procentaj de victorii de 57-60% și cu toate acestea pierd.

Pariind aceeași sumă de bani la fiecare joc se pot minimiza pierderile. Cu toate că pe un parior îl poate atrage un pariu mai mult ca altul, asta nu înseamnă că trebuie să investească mai mulți bani în el.

Un alt lucru important este ca un parior să nu riște mai mult de jumătate din fonduri în orice moment. Pariorul trebuie să aibă întotdeauna suficientă muniție pentru a se apăra după o zi proastă sau o criză.
Înainte de a paria, trebuie să se adune o serie de informații și să se analizeze bine cele două echipe. Există jucători profesioniști care studiază alegerile lor câte 20 sau 40 de ore pe săptămână.

Există o multitudine de site-uri pe Internet unde pot fi găsite statistici și știri.

În plus, site-urile de știri sportive tipice precum și forumurile de pariuri sportive sunt foarte utile.

Aceste comunități permit pariorilor să interacționeze, să facă schimb de opinii, să-și spună punctul de vedere.

Este posibil ca pariorul să fi pierdut vreo statistică sau știre, iar acest lucru să fie cauza pentru care a pierdut pariul. Cheia pentru pariuri este reconstruirea tuturor informațiilor care se pot găsi, pentru a lua o decizie bazată pe informații, înainte de a paria la case de pariuri legale.

Nu toată lumea poate câștiga în mod constant și nimeni nu știe cum putem avea succes mereu. Dar, dacă urmați aceste principii și le folosiți pentru a face alegeri câștigătoare, pariul poate deveni rentabil dacă nimeriți 57-60% din alegeri.

Este foarte important de reținut faptul că pentru a avea succes, orice parior trebuie să aibă o strategie foarte bine pusă la punct, să cunoască bine echipele, să folosească diverse sisteme și instrumente. Toate acestea îl pot ajuta pe parior să aibă succes.

Pentru a reuși acest lucru tot ceea ce trebuie să facă este să intre zilnic pe 10pariuri.ro. Pe acest site va găsi mereu toate instrumentele necesare care îl pot transforma în câștigător.

Echipa 10pariuri.ro oferă tuturor celor pasionați de pariuri biletul zilei, ponturi pariuri, un top al caselor de pariuri. Astfel, pariorul va putea alege cea mai bună casă de pariuri.

Una dintre acestea este Betano, care oferă un bonus Betano foarte interesant.

Așadar, de vreți să pariați și să câștigați, intrați pe site și informați-vă despre bonusuri case de pariuri și multe alte lucruri utile.

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

loading...
loading...