Despre educație în pariurile sportive

În goana specifică oamenilor de a căuta căi de îmbogățire rapidă cu efort și implicare minime, pariurile sportive sunt o alternativă care ocupă un loc de frunte.

În acest context, biletul zilei la pariuri sportive  este tot mai căutat pe site-urile de profil și pe rețelele de socializare. Majoritatea împătimiților de pariuri încearca să găsească o combinație ideală de opțiuni de joc care să aducă acel câștig mult așteptat, căutat cu obstinație, zi după zi.

Jucătorii cu experiență, aleg, în general, o combinație de pariere formată din două, maxim trei meciuri. Ca să nu spunem că recomandarea specialiștilor arată că ideal ar fi să avem doar un meci pe bilet.

Pariorii cu o experiență mai mică sau cei care aleargă haotic după himera îmbogățirii peste noapte aleg încă să construiască un bilet al zilei format din foarte multe meciuri, care să le aducă un eventual câștig cu multe zerouri. De cele  mai multe ori acel câștig trecut pe bilet rămâne doar “eventual”, nu se regăsește în buzunarele acelor pariori.

Ar trebui, pur și simplu, să înțelegem că orice meci adăugat pe biletul zilei, înseamnă, în mod automat, o șansă în minus pentru ca acel bilet să fie câștigător.

Iar acest lucru ține de educație, ca în orice alt domeniu al vieții noastre de zi cu zi. Educația parioristică are la bază managementul banilor. De aici pleacă totul.

Dacă avem un buget lunar bine stabilit dedicat pariurilor sportive, știm că în limitele lui trebuie să ne încadrăm și alocăm fiecărui bilet o parte procentuală bine stabilită din acesta.

Este vital ca acest buget destinat pasiunii pariurilor sportive să nu depășească zece procente din suma ce ne intră lunar în cont. Adițional, o regulă extrem de importantă este aceea ca acest buget pentru pariuri să nu fie suplimentat pe parcursul lunii. Cu alte cuvinte, strategia de pariere trebuie strict coroborată cu sumele alocate.

Iar dacă acea sumă, sau “bancă”, așa cum se mai numește ea în jargonul pariorilor, se epuizează la mijlocul lunii din cauze ce țin de lipsa de inspirație, ea nu mai trebuie, sub niciun motiv, sporită.

În acel moment trebuie să ne oprim în luna respectivă, să analizăm cu seriozitate ceea ce am greșit în strategia de pariere și să ne reluăm pasiunea, cu calm și ponderație, luna următoare.

Mai mult decât atât, este indicat să nu jucăm la pariuri sportive în fiecare zi, ci doar atunci când avem la dispoziție evenimente sportive pe care le urmărim cu atenție, despre care avem informații complete, care să ne ajute să facem o analiză riguroasă, exhaustivă a meciurilor.

Ideal ar fi sa pariem în primul rând pentru bucuria jocului, pentru adrenalină, plăcere, dar cu relaxare, fără patimă. Doar în aceste condiții bucuria jocului poate fi întregită de satisfacția obținerii unui profit atât de dorit la pariurile sportive.

loading...
loading...