Descoperire tulburătoare la aproape o lună de la moartea Cristinei Stamante: ce avea pe corp? Medicii au confirmat totul

În ultimele clipe de viață, Cristina Stamate slăbise enorm și ajunsese să cântărească mai puțin de 50 de kilograme, un semn clar că boala care o măcina o afecta foarte mult. Deși actrița nu a arătat nimănui cât mare îi e suferința, apropiații povestesc că deși era complet schimbată înainte să se stingă din viață, ea nu s-ar fi plâns niciodată despre asta.

În plus, medicii au conformat totul, aceștia au mărturisit că trupul ei era vizibil îmbătrânit și slăbit și nu mai putea face nici măcar lucrurile elementare. Se pare că suferise timp de un an întreg, înainte de moarte. Raluca Guslicov, actriţă a Teatrului Constantin Tănase, a mărturisit, potrivit cancan.ro: „De un an de zile Cristina Stamate era într-o suferinţă, a suferit un atac cerebral şi era bolnavă. De aceea s-a retras. Erau prietene foarte bine, se ajutau. Stela Popescu a ajutat-o foarte mult pe Cristina în ultimul an. Doamna Cristina avea un fel de discreţie. Nu cerea niciodată, nu se plângea niciodată, dar întotdeauna avea o vorbă bună. Eu am divorţat şi atunci, în anul de dinainte, mă ajuta, îmi dădea sfaturi, mă ajuta foarte mult.”

„Cristina devenise o singuratica si nu mai isi dorea compania nimanui! Refuza orice intalnire si nici nu mai accepta vizite! Se pare ca totul i s-ar fi tras atunci de la ultimele analize pe care ea si le-ar fi facut, iar doctorii i-ar fi zis ca avea cancer. Nu stim cat de adevarat sau nu este totul, insa din acel moment, Stamate a noastra ar fi cazut intr-o depresie si nu si-ar mai fi dorit sa lupte pentru viata ei! Urmarile se stiu, in cateva luni, a facut si un accident vascular cerebral, apoi, a refuzat treptat sa mai traiasca”, au dezvăluit apropiații, potrivit wowbiz.ro.

În urmă cu doi ani, actrița Cristina Stamate a suferit o operație extrem de dificilă și periculoasă, pe cord deschis, în urma căreia artista chiar credea că va muri.

Tocmai de aceea la scurt timp după ce a fost externată, ea a venit în platoul unei emisiuni de televiziune, povestind detaliat coșmarul prin care a trecut. Cu aceeași ocazie Cristina Stamate a mărturisit și că i-a transmis colegului ei, Alexandru Arșinel, să îi pregătească un loc de veci în Cimitirul Bellu, acolo unde sunt înmormântați mulți artiști și oameni importanți.

,,M-a sunat Arsinel si mi-a zis sa fiu tare, dar eu i-am zis ca nu am loc de veci. I-am spus prietenei mele sa il caute ca sa imi faca si mie loc de veci la Belu in fata, sa imi aduca lumea flori”, a recunoscut actrita.

,,Nu stiu ce forta aveti, impactul pe care trebuie sa-l aiba presa, dar as vrea sa va adresati celui de sus sa se opreasca. Nu mai rezistam. E prea mult. Cristina a fost o actrita exceptionala de revista. De un temperament fantastic, de o corectitudine si o colegialitate cum rar se gasesc. Era oricand dispusa sa sara in ajutor, oricand dispusa sa renunte ea in favoarea cuiva. O fata extrem, extrem de generoasa si un mare talent, bineinteles”, a spus Alexandru Arșinel, în onoarea bunei lui prietene.

După ce a suferit intervenția chirurgicală pe cord deschis, Cristina Stamate a vorbit despre moarte în aceste cuvinte:

,,Ma gandeam ca mor si eram nedumerita ca nu mi se derula in minte filmul vietii. Eu chiar am fost la un pas de moarte si simteam o tristete greu de descris ca imi imaginam ca nu o sa mai urc pe scena”.

Surse: cancan.ro, wowbiz.ro

 

loading...
loading...