Decizie de ultimă oră după moartea Ionelei Prodan! Gestul disperat al bărbatului alături de care artista își refăcuse viața. E dureros ce a făcut după înmormântare! Acum s-a aflat

Bărbatul alături de care regretata Ionela Prodan își refăcuse viața a luat o decizie de ultimă oră. Se pare că, pentru el, moartea cântăreței a schimbat totul, iar bărbatul pur și simplu nu își mai găsește rostul în vila uriașă în care a petrecut alături de artistă câțiva ani de zile superbi.

Ei bine, acum, conform Antena Stars, Toni Antohi, bărbatul alături de care Ionela Prodan și-a petrecut ultimii 20 de ani din viață, a luat o decizie drastică. Mai exact, Antohi a decis să părăsească vila în care a trăit clipe minunate alături de artistă și să se mute în orașul natal.

Despre Toni se știe că a fost al doilea bărbat din viața artistei, însă nu a existat o căsătorie între ei. Ionela Prodan l-a întâlnit pe inginerul originar din Moldova pe când avea 51 de ani, după ce i-a decedat soțul, tatăl Anamariei şi al Ancăi. „Mărturisesc că mi-a fost greu după moartea lui Traian. Însă anii au trecut și mi-am regăsit liniștea sufletească lângă cel de-al doilea soț, inginerul Toni Antohi, un moldovean molcom, care s-a încumetat să clădească alături de mine un nou cămin”, povestea, în urmă cu ceva timp, regretata artistă pentru gds.ro.

La înmormântare, Toni a stat mai mereu alături de Anamaria Prodan și soțul acesteia:

 

Toni Antohi (cu ochelari)
Toni Antohi (cu ochelari)
Aceasta este vila din Vitan în care au locuit Ionela Prodan şi Toni Antohi Foto: click.ro
Aceasta este vila din Vitan în care au locuit Ionela Prodan şi Toni Antohi
Foto: click.ro

CITEȘTE ȘI:

Ultima oră! Abia acum s-a aflat ce a făcut Ionela Prodan! Marele secret din intimitatea familiei a apărut în presa din străinătate. Acum știe toată lumea! Wow!

Cu ocazia tragicei treceri în neființă a respectatei cântărețe de muzică populară, Ionela Prodan, ies la iveală diverse informații despre trecutul artistei, care ajung în presă. Este vorba despre secrete știute doar de interpretă și de foarte puțini apropiați ai ei.

În această ordine de idei, niemni nu o știa pe Ionela Prodan în rolul de salvatoare. Ei bine, se pare că, în urmă cu câțiva ani, Prodan a intervenit salvator, scăpând-o pe fosta prezentatoare TVR, Andreea Marin, dintr-o situație cât se poate de periculoasă, aceasta din urmă fiind amenințată cu moartea de către un bărbat.

Totul se întâmpla în anul 2002, când Andreea Marin se deplasase în Statele Unite, pentru a realiza o serie de interviuri cu personalități celebre Fosta prezentatoare reușise să obțină un contract cu o firmă din metropola californiană Los Angeles, al cărei patron era un cetățean român, Marius Daniel Popa, potrivit evz.ro.

Conflictul a avut loc în timpul filmării interviurilor, atunci când, Andreea Marin a avut mari probleme cu un șofer al companiei, Daniel Axinte. Acesta susținea că înregistrările au fost întrerupte din cauză că el trebuia să recupereze o sumă imensă de bani de la Popa. Șoferul a trecut direct la amenințări cu moartea la adresa Andreei Marin.

Ionela Prodan a fost cea care a salvat-o pe Andreea Marin, cântăreața fiind și ea una dintre finanțatoarele emisiunii. Prodan a luat legătura cu Daniel Axinte, convingându-l pe cel care furase casetele să-și schimbe atitudinea. Acesta s-a predat imediat poliției, având asupra lui și casetele respective, urmând ca toți cei care l-au dat în judecată să-și retragă plângerile, potrivit sursei menționate anterior.

loading...
loading...