De unde putem cumpara carti ieftine online?

Cu un nume sugestiv care ii poarta pe cei care apeleaza la serviciile sale intr-un univers cultural divers, PrintreCarti.ro este un anticariat online cu o oferta impresionanta de carti vechi si noi, din cele mai diferite categorii.

Similar oricarui alt anticariat de carti, si acesta vinde carti la mana a doua, singurele diferente constand in starea in care se afla cartile vandute – 99% dintre cartile asezate pe rafturile anticariatului sunt intr-o stare foarte buna. De astfel, pentru a nu duce in eroare cumparatorul, in cazul in care cartea expusa la vanzare are vreun defect, acesta este mentionat in descrierea care o insoteste.

Pe rafturile anticariatului sunt asezate aproximativ 29000 de titluri – de la carti aparute inainte de anul 1900 si pana la carti publicate anul curent. In mod continuu, Printre Carti face achizitii noi in ideea in care urmareste sa ofere carti ieftine online intr-o oferta imbatabila, extrem de generoasa.

Printre Carti – oferta diversa de carti ieftine la vanzare

Oferta “carti ieftine de vanzare” pe care o deruleaza continuu anticariatul PrintreCarti se adreseaza in aceeasi masura celor pasionati de lectura si celor carora le este absolut necesar sa citeasca anumite carti. Aceasta include domenii, precum: literatura si critica, dictionare si limbi straine, arta si albume, psihologie, dezvoltare personala, stiinte, istorie si geografie, spiritualitate si religie si multe altele.

Toate cartile din oferta au pret redus tot timpul anului, in plus, sunt zile sau perioade mari de timp in care anticariatul ofera reduceri substantiale la toate titlurile.

Motivele pentru care cei insetati de lectura isi pot indrepta atentia catre anticariatul de carte sunt numeroase. Punctam doar cateva dintre acestea:

  • Printre Carti ofera carti noi cu mult mai ieftine decat in librarii sau in alte puncte de desfacere similare. De exemplu, “Pe urmele lui Nicolae Tonitza” de Valentin Ciuca, este vanduta de Printre Carti cu putin peste 4 lei. Exemplele pot continua, insa este potrivit ca cititorul sa cerceteze site-ul pentru a se convinge singur de oportunitatea pe care o ofera. Bineinteles ca aceleasi carti vor avea un pret cu mult mai mare pe site-urile editurilor sau in librarii. Concluzia? De la Printre Carti pot fi cumparate 5 volume la pretul achitat pentru un singur volum intr-o librarie. Bineinteles ca este o afacere buna pentru cititor!

  • Dincolo de pret sta unicitatea volumelor achizitionate de la Printre Carti. Pe rafturile anticariatului exista volume de carti care nu pot fi achizitionate din librarii sau alte anticariate, din simplul motiv ca nu mai exista in alte stocuri. Cu atat mai mult daca este vorba despre carte veche!

  • Nu in ultimul rand, comoditatea. Comenzile pe site-ul anticariatului pot fi plasate simplu, dupa ce se adauga titlurile preferate in cosul de cumparaturi – in plus, comenzile de carte se pot face prin e-mail sau telefonic. Foarte important, returul cartilor comandate se poate face in 30 de zile de la emiterea facturii.

In plus de vanzarea cartilor, Printre Carti asigura si cumparare de carte.

Cei care doresc sa vanda carti pe care le au in biblioteca sau intreaga colectie de carte pe care o detin pot sa apeleze la anticariatul online care, pentru un numar de volume mai mare de 100, poate pune la dispozitia clientului o echipa de evaluatori care se va deplasa la locul indicat de catre acesta pentru evaluare.

Serviciul se adreseaza bucurestenilor sau celor care locuiesc in imprejurimile capitalei si, foarte important, plata pentru carti se face pe loc. Singura conditie pentru achizionarea cartilor este ca acestea sa fie intr-o stare buna. Echipa de evaluatori se poate deplasa la locul indicat chiar si dupa orele de program sau in weekend.

loading...
loading...