De doi ani îl vedea zilnic pe bărbat îmbrăcat bine întins pe jos în aceeași poziție în piață. Când s-a oprit să îl întrebe ce a pățit nu i-a venit să creadă ce secret ascundea. După ce a aflat a început să plângă de groază

Cuplurile își promit să rămână împreună și la bine și la rău, și deși majoritatea rămân fideli acestui jurământ, unii îl încalcă în moduri îngrozitoare.

Exact asta i s-a întâmplat și lui Marvin Reysag, în vârstă de 42 de ani, după ce s-a îmbolnăvit de o boală care l-a lăsat cu un handicap. Marvin își câștiga existența conducând oameni pe tricicletă, un soi de adevărat taxi în unele țări subdezvoltate. Dar acum, din cauza handicapului, el nu-și mai putea întreține familia și devenise o povară pentru soție care l-a dat afară din casă.

Potrivit unei postări pe internet despre povestea lui, acum bărbatul stă într-o piață, mereu în același loc, trăind de doi ani din mila trecătorilor, incapabil să se miște sau să se hrănească, decât dacă cineva îl hrănește.

Potrivit informațiilor adunate de la colegi, își iubea familia enorm, era un muncitor dedicat, dar acum familia pe care a iubit-o atât de mult îl consideră inutil și probabil ei cred că până acum a și murit pe străzi, acolo unde l-au aruncat.

Cel care a postat imaginile cu el face apel la oamenii care l-ar putea ajuta pe bărbat să îi găsească sora.

Acest caz arată, mai mult decât orice război mondial, cât de cruzi pot fi oamenii cu adevărat.

 

barbat2

loading...
loading...