De ce să folosim autocolantul pentru mașinile noastre?

Aplicarea de autocolant pe mașinile noastre reprezintă modalitatea prin care acestea pot căpăta o nouă imagine. Acest aspect poate fi diferențiat în funcție de specificul activității în care va fi folosită mașina, astfel că se poate alege fie colantarea totală a acesteia, fie doar cea parțială, care marchează doar anumite porțiuni ale acesteia.

Autocolantul este folosit pentru o gamă amplă de domenii. Un autocolant pentru mașină de la Headprint poate fi folosit atât în domeniul taximetriei cât și pentru a modifica aspectul unei mașini corporate. În general autocolantul este folosit pentru a scoate în evidență anumite lucruri și este folosit cu precădere în domeniul publicitar.

Este mult mai ușor ca advertiser să îți expui mesajul pe mașină cu ajutorul unui autocolant. Fie că vorbim despre logo-ul firmei, sau despre modificarea în totalitate a imaginii unui autobuz sau chiar de colantarea unei mașini într-o anumită imagine, toate aceste lucruri pot fi realizate cu ajutorul autocolantului.

Ce calități trebuie să îndeplinească un autocolant?

Autocolantul trebuie să fie rezistent. În ciuda faptului că autocolantul este o folie care se aplică pe suprafața mașinii și acesta are o anumită rezistență. Aceasta este rezistența minimă pe care trebuie să o aibă produsul la aplicare, deoarece în momentul montării aplicare implică un anumit grad de utilizare. Autocolantul este de fapt o imagine virtuala transpusă pe suport, iar deasupra suportului (autocolantului) se montează o alta folie care să păstreze imaginea întreagă. Aplicând această folie de protecție împreună cu autocolantul vom constata că pe suprafață va rămâne doar imaginea noastră, așa cum a fost aceasta stabilită și tăiată. Ajustare autocolantului se face cu ajutorul unei raclete din pâslă, astfel încât să nu se producă zgârierea suprafeței colantate. Firește, deoarece mașina este un bun pe care îl utilizăm zilnic, va trebui să beneficieze de grijă, exact ca în cazul vopselei și va trebui ca periodic să ne ocupăm de întreținerea autocolantului, astfel încât acesta să nu își piardă din frumusețe și strălucire.

Autocolantul este modalitatea perfecta pentru a transmite o informație la nivel vizual, reușind să scoată în evidență exact ceea ce este necesar. Trebuie să recunoaștem că cel mai adesea reținem informația atunci când aceasta ne este exprimată prin imagini. De aceea majoritatea companiilor apelează la colantarea mașinilor pentru a atrage atenția și pentru a le delimita pe acestea de restul mașinilor similare. Industria auto nu își permite lansarea unor mașini dedicate, unice, care să deservească unui singur utilizator. De aceea, deși mașinile aparțin unei serii întregi, acestea pot ieși în evidență cu ajutorul autocolantului pentru mașini.

Autocolantul este și o măsură ieftină de a transforma o mașină într-o proprietate unică, deoarece costurile pentru colantarea unei mașini sunt mult mai mici decât cele aferente vopsirii acesteia. Chiar și procedeul este cu mult mai facil în cazul colantării, iar timpul de execuție este și el cu mult mai mic. Colantarea este o soluție avantajoasă și eficientă de transformare a mașinilor și de aceea din ce în ce mai multe persoane se îndreaptă către această posibilitate.

Este important să cunoaștem aceste detalii despre aplicarea autocolantului pe mașini, deoarece personalizarea unei mașini pare că atrage din ce în ce mai multă lume. Fie că vorbim despre mașini aferente companiilor sau despre mașinile persoanelor fizice, orice beneficiar își dorește ca proprietate sa să aibă ceva unic. O adevărată modă este aceea în care mesajele mai mult sau mai puțin opulente sunt aplicate pe mașini, astfel încât până și traficul reușește să se anime datorită mașinilor colantate.

Așadar cine nu și-ar dori o mașină unică, frumos colorată sau decorată după bunul plac? Aplicarea unui autocolant este o soluție, putând alege astfel orice model vrei și orice imagine, pe care o poți transpune pe un autocolant gara să fie lipit pe mașina ta.  

loading...
loading...